НАЧАЛО Други

Huawei Cloud стартира Metaverse и Web3 алианс

март 2, 2023 10:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Huawei Cloud стартира Metaverse и Web3 алианс

Подразделението за облачни услуги на Huawei си партнира с няколко блокчейн компании, за да стартира своя проект за метавселена и Web3 алианс.

Това партньорство има за цел да ускори приемането и разпространението на тези технологии в Източна Азия и извън нея.

На срещата на върха на Huawei в Бали, Индонезия, състояла се на 23 февруари Huawei Cloud обяви сътрудничеството си с Polygon (MATIC), Deepbrain Chain (DBC), Morpheus Labs (MITX) и Blockchain Solutions.

Пей-Хан, главен изпълнителен директор на Morpheus Labs подчерта ролята на своята компания в проекта като “един от ключовите партньори в Huawei Metaverse – Web3 Alliance”.

Други ИТ компании като Cloudsec Asia, Sirius, HKT Enterprise Solutions, China Telecom, China Mobility и China Unicom също присъстваха на срещата, за да обсъдят разширяването на обхвата на технологията.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ криптоборси, обвинени в обслужване на санкционирани руски банки


Huawei Cloud предоставя услуги, сврързани с облачни технологии, изкуствен интелект и решения за големи данни на правителства и предприятия в почти 30 държави. Нейният блокчейн алианс е част от усилията на компанията за разширяване на новите технологии, тъй като през ноември 2021 г. дружеството обяви, че има за цел да разгърне 6G мрежа до 2030 г.

Tencent Cloud, подразделението за облачни услуги на технологичната компания Tencent също си партнира с различни проекти за децентрализирани технологии, за да подкрепи глобалното развитие на Web3 екосистемата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

До Куон е арестуван от властите на Черна гора

В четвъртък министърът на вътрешните работи на Черна гора, Филип Аджич, обяви, че основателят на провалената криптовалута Terra, До Куон, е бил арестуван на летището в Подгорица.

март 23, 2023 20:30 1 мин. четене

Потребителите на затворената борса Bitzlato получават достъп до част от средствата си

Въпреки че беше конфискувана от европейските власти, Bitzlato, свързаната с Русия крипто борса, възстанови частично достъпа до средствата на потребителите.

март 23, 2023 13:20 2 мин. четене

Приемането на XRP Ledger се покачва, докато Ripple се бори със SEC

По данни на Messari броят на създадените сметки в XRP Ledger (XRPL) – система за дигитални плащания, която използва родния XRP токен на Ripple – е близо 5 милиона, което показва нарастващо приемане и използване.

март 23, 2023 12:00 1 мин. четене

Какво цели Bitget с поемането на контрола над BitKeep?

Крипто борсата Bitget инвестира $30 милиона в BitKeep, децентрализиран мулти-верижен портфейл, придобивайки контролен пакет акции в компанията.

март 23, 2023 10:00 2 мин. четене