НАЧАЛО Блокчейн

Хард форкът на Shibarium беше успешен – има ли реален ефект?

07.05.2024 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Хард форкът на Shibarium беше успешен – има ли реален ефект?

След хард форка на Shibarium на 2 май се забелязаха значителни промени в активността на транзакциите в мрежата.

Хард форкът имаше за цел да подобри таксите и скоростта на транзакциите.

Прегледът на данните за транзакциите в Shibarium, предоставени от shibariumscan.io разкрива, че общият брой транзакции е достигнал приблизително 416 милиона, като до денят на хард форка те се равняваха на 415.87 милиона.

Напоследък обаче се наблюдава забавяне на новите транзакции, с изключение на значителното им увеличение, което съвпадна с обявяването на хард форка, достигайки над 23,000 в този ден. Към момента на последната актуализация броят на новите транзакции е 5,899.

Въпреки това се наблюдава изравняване на броя на новите сметки, като към момента на писане на статията са регистрирани само 760 нови сметки. Освен това броят на активните сметки остава сравнително нисък, като са отчетени 1,453 активни сметки.

Анализът на седемдневните активни адреси за Shiba Inu не разкрива някаква значителна тенденция. Въпреки че в този времеви диапазон имаше активни адреси, моделът изглеждаше нормален. Към момента на писане на статията броят на активните адреси възлиза на почти 30,000.

Като цяло тенденциите, наблюдавани при активните адреси на SHIB и Shibarium, заедно с други показатели, предполагат, че неотдавнашният хард форк не е оказал голямо влияние върху нивата на тяхната активност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Децентрализиранта борса ShibaSwap премина през голяма актуализация

ShibaSwap, децентрализираният обмен в рамките на екосистемата Shiba Inu, значително се модернизира, като премина към блокчейна Shibarium.

18.05.2024 23:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.