НАЧАЛО Алткойни

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

06.05.2024 13:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin - любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

Понастоящем обаче Tesla приема само DOGE за закупуване на артикули от своя онлайн магазин.

Първоначално, експериментирайки през януари 2022 г., Tesla позволи закупуването на различни стоки на компанията с помощта на DOGE. SpaceX, друга компания под ръководството на Илон Мъск, последва примера по-късно същата година.

Освен това по време на посещението на Мъск във фабриката на Giga в Берлин той беше попитан от публиката за плановете на Tesla относно плащанията с Dogecoin за електрически автомобили. Мъск отговори положително, като посочи, че DOGE ще бъде добавен като опция за плащане в бъдеще.

По последни данни Dogecoin, водещата меме криптовалута, се търгува на цена от $0.166, като за последните 24 часа е поскъпнал с над 21% след новината за включването му в платежните опции на Tesla.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.