НАЧАЛО Други

Grayscale няма да сподели доказателство за резервите си

ноември 20, 2022 16:28 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Grayscale няма да сподели доказателство за резервите си

Grayscale няма да покаже доказателства за резервите си, дори след като Биткойн и Етериум продуктите им паднаха до нови исторически дъна.

От компанията за крипто инвестиции споделиха, че поради съображения за сигурност не биха предоставили подобна информация за притежанията на веригата чрез доказателство за резерви или друга усъвършенствана крипто счетоводна процедура.

От Grayscale признаха, че решението им да запазят информацията за резерва си поверителна може да бъде разочарование за някои инвеститори. Крипто компаниите са притиснати да покажат повече информация за резервите си, след като втората по големина крипто борса FTX подаде молба за защита от фалит по-рано този месец.

Според крипто инвестиционната компания обаче, паниката, предизвикана от други компании не е достатъчно добра причина да се заобиколят мерките за сигурност, които от години пазят активите на техните инвеститори.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 3 алткойна, които могат да скочат покрай Световното по футбол


Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) достигна рекордно ниско ниво в четвъртък, както и техния продукт ETHE. Компанията майка на компанията, Digital Currency Group, отхвърли опасенията, че срива на FTX може да ги застигне. В същото време обаче Genesis Global Capital, която е свързана с Grasycale чрез Digital Currency Group наскоро спря тегленията, търсейки заем от $1 милиард.

                            

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене