НАЧАЛО Други

Grayscale няма да сподели доказателство за резервите си

ноември 20, 2022 16:28 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Grayscale няма да сподели доказателство за резервите си

Grayscale няма да покаже доказателства за резервите си, дори след като Биткойн и Етериум продуктите им паднаха до нови исторически дъна.

От компанията за крипто инвестиции споделиха, че поради съображения за сигурност не биха предоставили подобна информация за притежанията на веригата чрез доказателство за резерви или друга усъвършенствана крипто счетоводна процедура.

От Grayscale признаха, че решението им да запазят информацията за резерва си поверителна може да бъде разочарование за някои инвеститори. Крипто компаниите са притиснати да покажат повече информация за резервите си, след като втората по големина крипто борса FTX подаде молба за защита от фалит по-рано този месец.

Според крипто инвестиционната компания обаче, паниката, предизвикана от други компании не е достатъчно добра причина да се заобиколят мерките за сигурност, които от години пазят активите на техните инвеститори.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 3 алткойна, които могат да скочат покрай Световното по футбол


Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) достигна рекордно ниско ниво в четвъртък, както и техния продукт ETHE. Компанията майка на компанията, Digital Currency Group, отхвърли опасенията, че срива на FTX може да ги застигне. В същото време обаче Genesis Global Capital, която е свързана с Grasycale чрез Digital Currency Group наскоро спря тегленията, търсейки заем от $1 милиард.

                            

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Паника на крипто пазарите: Инвеститори теглят средствата си от Binance и Coinbase

Coinbase и Binance наскоро бяха изправени пред правни предизвикателства от страна на Комисията за ценни книжа и борси, което доведе до значителни последици в света на криптовалутите.

юни 7, 2023 9:00 1 мин. четене

БРИКС: Санкциите на Запада срещу Русия укрепват търговията в алианса

Санкциите, наложени на Русия от Америка, след нахлуването ѝ в Украйна, изглежда имат непредвидени последици.

юни 7, 2023 8:00 2 мин. четене

Саудитска Арабия намалява производството на петрол и газ

Суровият петрол и природният газ се възстановиха по-рано днес, след като Саудитска Арабия обяви значително намаляване на производството с един милион барела на ден по време на неотдавнашната среща на върха на ОПЕК+.

юни 7, 2023 6:00 3 мин. четене

SEC иска да замрази активите на Binance.US

На 6 юни Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) предприе правна стъпка, като подаде молба за издаване на ограничителна заповед срещу Binance.US.

юни 7, 2023 5:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.