НАЧАЛО Други

Grayscale няма да сподели доказателство за резервите си

20.11.2022 16:28 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Grayscale няма да сподели доказателство за резервите си

Grayscale няма да покаже доказателства за резервите си, дори след като Биткойн и Етериум продуктите им паднаха до нови исторически дъна.

От компанията за крипто инвестиции споделиха, че поради съображения за сигурност не биха предоставили подобна информация за притежанията на веригата чрез доказателство за резерви или друга усъвършенствана крипто счетоводна процедура.

От Grayscale признаха, че решението им да запазят информацията за резерва си поверителна може да бъде разочарование за някои инвеститори. Крипто компаниите са притиснати да покажат повече информация за резервите си, след като втората по големина крипто борса FTX подаде молба за защита от фалит по-рано този месец.

Според крипто инвестиционната компания обаче, паниката, предизвикана от други компании не е достатъчно добра причина да се заобиколят мерките за сигурност, които от години пазят активите на техните инвеститори.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 3 алткойна, които могат да скочат покрай Световното по футбол


Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) достигна рекордно ниско ниво в четвъртък, както и техния продукт ETHE. Компанията майка на компанията, Digital Currency Group, отхвърли опасенията, че срива на FTX може да ги застигне. В същото време обаче Genesis Global Capital, която е свързана с Grasycale чрез Digital Currency Group наскоро спря тегленията, търсейки заем от $1 милиард.

                            

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Какви криптовалути притежава Доналд Тръмп?

Доналд Тръмп, известен със своите бизнес, политически и юридически начинания, е изградил крипто портфейл за няколко милиона долара, като е продал някои от своите токени с цел печалба.

21.04.2024 9:00 1 мин. четене

БРИКС иска да зареже долара и да използва криптовалути за търговия

Председателят на Комитета за финансовия пазар към Държавната дума на Русия Анатолий Аксаков наскоро обяви, че БРИКС активно проучва възможността за замяна на щатския долар с криптовалута за търговия.

21.04.2024 8:00 2 мин. четене

Каква е целта на най-голямата стабилна монета Tether (USDT)?

Според главния изпълнителен директор на Tether Паоло Ардоино основната цел на Tether USD (USDT), най-голямата стабилна монета в света, е да осигури защита за хората в икономики, които се борят с инфлацията.

20.04.2024 20:16 2 мин. четене

Може ли икономиката на Иран да оцелее евентуална война?

На фона на обсъжданията на потенциални икономически мерки срещу Иран от страна на Съединените щати и Европейския съюз (ЕС) Техеран заяви, че е устойчив на западните бойкоти, като се позовава на рекордния износ на петрол въпреки значителните санкции, наложени от бившия президент на САЩ Доналд Тръмп през 2018 г.

20.04.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.