НАЧАЛО Други

Големите инвеститори на Bybit получават ликвидност в размер на $100 милиона

ноември 25, 2022 15:21 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори на Bybit получават ликвидност в размер на $100 милиона

Борсата за крипто деривати Bybit стартира нов фонд за подкрепа, за да помогне на институционалните търговци да получат достъп до ликвидност след срива на управляваната от Сам Банкман-Фрийд компания FTX.

Фондът за подкрепа e оценен на $100 милиона и е на разположение на маркет-мейкъри и институции за високочестотна търговия, които изпитат финансови или оперативни затруднения след срива на FTX. Средствата ще бъдат отпуснати на кандидати, отговарящи на условията при 0% лихва.

За да отговарят на условията, търговците трябва да са активни на Bybit или на друга крипто борса. Максималната сума, която може да бъде отпусната на един кандидат е $10 милиона, като средствата трябва да се използват за спот и Tether (USDT) фючърсна търговия на Bybit.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн пазарът може да започне своя възход през 2023 г., твърди анализатор


Няколко компании, изложени на риск от срива на FTX, съобщиха за финансови и ликвидни ограничения. Заемодателят BlockFi обмисля обявяване в несъстоятелност, а Genesis Global Trading наскоро спря отпускането на нови заеми.

Най-голямата крипто борса Binance също стартира нов фонд за подпомагане на крипто проекти, изправени пред проблеми с ликвидността. Чанпен Джао, главен изпълнителен директор на компанията, съобщи за плана в Twitter, споделяйки че отговарящите на условията проекти могат да се свържат с Binance Labs – звеното за рисков капитал на крипто гиганта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Британски съд отхвърли иска на Крейг Райт за нарушаване на авторско право

С неотдавнашно съдебно решение в Обединеното кралство беше отхвърлен искът на Крейг Райт за спиране на дейността на Биткойн и Биткойн Кеш.

февруари 9, 2023 10:00 1 мин. четене

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене