НАЧАЛО Други

Големите инвеститори на Bybit получават ликвидност в размер на $100 милиона

25.11.2022 15:21 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори на Bybit получават ликвидност в размер на $100 милиона

Борсата за крипто деривати Bybit стартира нов фонд за подкрепа, за да помогне на институционалните търговци да получат достъп до ликвидност след срива на управляваната от Сам Банкман-Фрийд компания FTX.

Фондът за подкрепа e оценен на $100 милиона и е на разположение на маркет-мейкъри и институции за високочестотна търговия, които изпитат финансови или оперативни затруднения след срива на FTX. Средствата ще бъдат отпуснати на кандидати, отговарящи на условията при 0% лихва.

За да отговарят на условията, търговците трябва да са активни на Bybit или на друга крипто борса. Максималната сума, която може да бъде отпусната на един кандидат е $10 милиона, като средствата трябва да се използват за спот и Tether (USDT) фючърсна търговия на Bybit.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн пазарът може да започне своя възход през 2023 г., твърди анализатор


Няколко компании, изложени на риск от срива на FTX, съобщиха за финансови и ликвидни ограничения. Заемодателят BlockFi обмисля обявяване в несъстоятелност, а Genesis Global Trading наскоро спря отпускането на нови заеми.

Най-голямата крипто борса Binance също стартира нов фонд за подпомагане на крипто проекти, изправени пред проблеми с ликвидността. Чанпен Джао, главен изпълнителен директор на компанията, съобщи за плана в Twitter, споделяйки че отговарящите на условията проекти могат да се свържат с Binance Labs – звеното за рисков капитал на крипто гиганта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Политиката на Федералния резерв изкара милиарди на банките – но това вече приключи

Големите банки, включително JPMorgan Chase, Wells Fargo и Citigroup, отчетоха по-добри от очакваното печалби и приходи за първото тримесечие, което е сигнал за стабилна икономика.

14.04.2024 17:10 2 мин. четене

4 причини защо фондовия пазар ще продължава да чупи рекорди

Според стратег от Goldman Sachs тазгодишното рали на акциите обещава по-нататъшен растеж. Джон Флуд, ръководител на отдел “Търговия с акции в Северна и Южна Америка” в подразделението за глобално банкиране и пазари на Goldman, сподели своите виждания по време на неотдавнашен брифинг.

14.04.2024 17:00 2 мин. четене

2 криптовалути, които може да са по-добра инвестиция от златото

Златото бележи завиден възход, като през цялата година поставя нови рекордни стойности, привличайки значителен интерес от страна на инвеститорите на фона на повишено търсене.

14.04.2024 16:00 2 мин. четене

Предупреждение за глобалната икономика от директора на МВФ

Кристалина Георгиева, управляващ директор на Международния валутен фонд, отправи тържествено предупреждение относно състоянието на световната икономика.

14.04.2024 13:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.