НАЧАЛО Алткойни

Големи китови движения на тези алткойни през уикенда

февруари 21, 2023 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големи китови движения на тези алткойни през уикенда

С началото на новата седмица отново станахме свидетели на големи транзакции с алткойни, при които се прехвърлят стотици милиони долари.

През уикенда имаше значително движение на средства в XRP и Polygon (MATIC) от страна на крипто китовете, възлизащо на общо $282.5 милиона.

Тази активност беше отчетена от Whale Alert и обхваща последните 48 часа. Китовете са прехвърляли XRP към и от борсите Bitstamp и Bitso на обща стойност $248.9 милиона.

Транзакциите включваха както известни, така и неизвестни портфейли с различни количества прехвърлени XRP.

В случая с Polygon китовете са прехвърлили общо $33.6 милиона като само един трансфер е включвал централизирани борси. По-голямата част от транзакциите с Polygon бяха извършени между неизвестни портфейли, като само една от тях се осъществи между Bitfinex и Binance.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Трейдър предвижда цел от $180,000 за актива


Според WhaleStats, Polygon вече е петият по големина държател на криптоактиви сред топ 5,000 Етериум китове. Четирите най-големи токена сред тези китове са Етериум (ETH), USD Coin (USDC), Tether (USDT) и Шиба Ину (SHIB).

Към момента на писане на статията XRP се оценява на около $0.40, което отразява ръст от 2.8% през последните 24 часа. MATIC се оценява на около $1.48, което показва спад от 2.6% през последния ден.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цените на Биткойн и Етериум се понижиха след иск на CFTC срещу Binance

В понеделник Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) заведе дело срещу Binance, водещата борса за криптовалути по отношение на обема на търговията, както и срещу нейния главен изпълнителен директор Чанпенг Джао.

март 27, 2023 20:40 2 мин. четене

Voltaire ерата на Cardano: Овластяване на общността за децентрализирано управление

По-късно тази година Cardano ще навлезе в Voltaire ерата, която има за цел да създаде самодостатъчна система, позволяваща на участниците в мрежата да направляват бъдещото развитие на платформата чрез системи за гласуване и управление на паричния поток.

март 27, 2023 19:05 2 мин. четене

5 алткойна, които да следите тази седмица (27.03.2023-02.04.2023)

Биткойн (BTC) продължава да запазва позициите си и в момента се търгува на ниво от около $27,800, тъй като пазарът не показва сериозни признаци на изключителна волатилност, въпреки опасенията за предстояща кредитна криза.

март 27, 2023 12:00 5 мин. четене

DeFi платформа, базирана на Етериум, се бори да се конкурира

Според Santiment слабото представяне на SUSHI може да се дължи на неспособността ѝ да задържи потребителите и да се конкурира с други DeFi платформи.

март 27, 2023 10:11 2 мин. четене