НАЧАЛО Алткойни

Gemini добавя стейкинг за MATIC, ETH, SOL и DOT

август 19, 2022 21:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Gemini добавя стейкинг за MATIC, ETH, SOL и DOT

Базираната в Ню Йорк крипто борса заяви, че услугата ѝ за стейкинг ще позволи на клиентите да залагат своите криптовалути и да получават награди в рамките на сметката си в Gemini.

Услугата за стейкинг на Gemini ще бъде достъпна за потребителите в САЩ (с изключение на Ню Йорк), Сингапур и Хонконг, съобщи крипто борсата на своя уебсайт.

От днес потребителите могат да започнат да стейкват токени MATIC, ETH, SOL и DOT. Скоро ще бъде пусната и поддръжка за токена AUDIO на Audius.

„Стейкингът е важен аспект на криптовалутите и ние искаме да гарантираме, че предоставяме стабилен набор от продукти и услуги, които позволяват на нашите потребители да взаимодействат по сигурен и безопасен начин с по-широката крипто екосистема“, заяви Ферозе Медора, управляващ директор за азиатско-тихоокеанския регион в Gemini.

Стейкингът включва заключване на средствата на притежателите на криптовалути за определен период от време в замяна на награди за залога. Това обезпечава блокчейн мрежи, базирани на доказателство за залог, като Cardano и Solana.

Gemini има за цел да опрости стейкинга за потребителите, които могат да заложат криптовалутите си директно в приложението. „Стейкингът може да изглежда като трудна задача за потребителите, които нямат техническите познания да избират и управляват свои собствени валидиращи нодове“, пише Медора.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano избързват с Vasil, предупреждава разработчик на блокчейна


Стейкването (Gemini Staking) е вторият продукт, генериращ доходност, стартиран от ръководената от близнаците Уинкълвос крипто борса, след Gemini Earn.

Инициативата на Gemini се появи на фона на нова вълна от интерес към стейкинга благодарение на прехода на Етериум към PoS. „Предстоящото Сливане определено накара PoS модела да придобие допълнителна популярност сред крипто инвеститорите“, пише Медора.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Крипто пазарите може да са позиционирани за силно тримесечие

Популярен крипто трейдър твърди, че последното тримесечие на годината може да донесе печалби на крипто пазарите.

октомври 2, 2022 17:18 1 мин. четене

Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

EthereumPoW (ETHW), proof-of-work разклонение на Етериум (ETH) мрежата, обявява своя първи по рода си списък с екосистеми.

октомври 2, 2022 16:08 1 мин. четене

XRP: Ето кога да очакваме airdrop на Flare (FLR)

Flare намеква, че дългоочаквания airdrop на токена Spark (FLR) към притежателите на XRP е съвсем близо с ново съобщение до валидаторите.

октомври 2, 2022 13:47 1 мин. четене

Етериум: Компанията-майка на T-Mobile подкрепя ETH блокчейна

В четвъртък (29 септември) Deutsche Telecom, германска телекомуникационна компания със седалище в Бон, която е най-големият доставчик на телекомуникационни услуги в Европа по приходи, обяви, че „подкрепя Етериум с инфраструктура“.

октомври 2, 2022 12:54 1 мин. четене