НАЧАЛО Алткойни

Gemini добавя стейкинг за MATIC, ETH, SOL и DOT

август 19, 2022 21:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Gemini добавя стейкинг за MATIC, ETH, SOL и DOT

Базираната в Ню Йорк крипто борса заяви, че услугата ѝ за стейкинг ще позволи на клиентите да залагат своите криптовалути и да получават награди в рамките на сметката си в Gemini.

Услугата за стейкинг на Gemini ще бъде достъпна за потребителите в САЩ (с изключение на Ню Йорк), Сингапур и Хонконг, съобщи крипто борсата на своя уебсайт.

От днес потребителите могат да започнат да стейкват токени MATIC, ETH, SOL и DOT. Скоро ще бъде пусната и поддръжка за токена AUDIO на Audius.

“Стейкингът е важен аспект на криптовалутите и ние искаме да гарантираме, че предоставяме стабилен набор от продукти и услуги, които позволяват на нашите потребители да взаимодействат по сигурен и безопасен начин с по-широката крипто екосистема”, заяви Ферозе Медора, управляващ директор за азиатско-тихоокеанския регион в Gemini.

Стейкингът включва заключване на средствата на притежателите на криптовалути за определен период от време в замяна на награди за залога. Това обезпечава блокчейн мрежи, базирани на доказателство за залог, като Cardano и Solana.

Gemini има за цел да опрости стейкинга за потребителите, които могат да заложат криптовалутите си директно в приложението. “Стейкингът може да изглежда като трудна задача за потребителите, които нямат техническите познания да избират и управляват свои собствени валидиращи нодове”, пише Медора.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano избързват с Vasil, предупреждава разработчик на блокчейна


Стейкването (Gemini Staking) е вторият продукт, генериращ доходност, стартиран от ръководената от близнаците Уинкълвос крипто борса, след Gemini Earn.

Инициативата на Gemini се появи на фона на нова вълна от интерес към стейкинга благодарение на прехода на Етериум към PoS. “Предстоящото Сливане определено накара PoS модела да придобие допълнителна популярност сред крипто инвеститорите”, пише Медора.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене