НАЧАЛО Алткойни

Ето към коя криптовалута проявярват интерес малките инвеститори и от коя бягат

февруари 17, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето към коя криптовалута проявярват интерес малките инвеститори и от коя бягат

Santiment сподели, че поради рязкото повишаване на цената на Fantom (FTM) тази година акули и китове са разпродали FTM токени на стойност почти $259.7 милиона в рамките на последните 4 седмици.

Според информацията повечето от продадените монети обаче са били изкупени от дребни адреси, притежаващи между 0.01 и 1 FTM.

FTM откри годината на цена от $0.20 и достигна най-високата си стойност от $0.656 на 3 февруари, което представлява увеличение от близо 230%, а към момента на писане на статията активът се търгува около $0.56.

Santiment коментира и възхода на блокчейн проекта в сектора на изкуствения интелект Fetch.ai (FET), посочвайки огромна китова транзакция от 135,000,000 FET на 14 февруари, равняваща се на $58.2 милиона към момента на писане на статията. Това е третата най-голямата транзакция с актива за всички времена.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто зимата приключи, твърди макро стратег


Santiment не пропусна да спомене, че малките инвеститори бягат от стабилната монета Binance USD (BUSD), след като бе съобщено, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) възнамерява да съди нейната компания емитент – Paxos за предполагаемо нарушение на законите за защита на инвеститорите.

Paxos вече се съгласи да спре емитирането на стабилната монета след забрана от страна на Департамента за финансови услуги на Ню Йорк (NYDFS), но ще продължи да извършва обратни изкупувания. Според информацията инвеститорите сменят BUSD с Tether (USDT) и USD Coin (USDC).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

5 алткойна, които да наблюдавате през тази седмица (20.03.2023 – 27.03.2023)

Последните няколко седмици бяха изключително волатилни за крипто пазара. Въпреки банковата криза, Биткойн (BTC) преодоля границата от $28,000, а много други алткойни последваха траекторията му.

март 20, 2023 12:20 5 мин. четене

Портфолиото на Уорън Бъфет е засегнато от банковата криза

Повечето инвеститори в S&P 500 губят пари заради банковата криза и изглежда, че дори Уорън Бъфет не е застрахован.

март 20, 2023 11:01 2 мин. четене

Правителството на САЩ съзаде криза, твърди Тайлър Уинкълвос

Тайлър Уинкълвос, съосновател на борсата за криптовалути Gemini, наскоро се обърна към Twitter, за да изрази недоволството си от банковата система на САЩ.

март 20, 2023 10:00 2 мин. четене

Credit Suisse ще бъде придобита от най-голямата швейцарска банка

Според запознати извънредната подготовка ще позволи поглъщането да се осъществи без обичайния “шестседмичен период на консултации” с акционерите.

март 20, 2023 9:00 2 мин. четене