НАЧАЛО Биткойн

Крипто зимата приключи, твърди макро стратег

февруари 16, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто зимата приключи, твърди макро стратег

Известният макро стратег Раул Пал наскоро сподели мислите си за бъдещето на пазара на криптовалути в интервю за Арън Арнолд от Altcoin Daily.

Крипто зимата свърши

Според Пал крипто зимата е приключила и се насочваме към пролетта.

Макар да признава, че Биткойн ще преживее още временни спадове, според него активът в крайна сметка ще се възстанови, дори и това да отнеме време.

Той също така смята, че това е отлична възможност за дългосрочните инвеститори, които наистина вярват в криптотехнологиите, да инвестират в Биткойн, защото до края на годината той може да се върне към историческия си връх над $60,000.

Регулаторна репресия

Пал коментира негативното въздействие на регулациите като заяви, че репресиите от страна на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) срещу криптовалутите могат да повлияят на стойността на тези активи в краткосрочен план. Тя обаче няма да окаже трайно въздействие върху основната блокчейн технология или върху темпа на иновациите в световен мащаб.

Бичи поглед върху Етериум

Пал е известен със своята бича перспектива по отношение на ETH. Той смята, че алткойнът е най-значителната екосистема в индустрията с най-впечатляващ темп на приемане.

Макроспециалистът заяви, че сегашният консенсусен механизъм на Етериум, който е доказателство за залог, прави предлагането му по-оскъдно, като по този начин увеличава търсенето му. Пал смята, че “Етерът е парите на интернет”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ:Сам Банкман-Фрийд призован в съда за нарушение на гаранцията


Ценова цел за ETH

Пал сподели, че има груба ценова цел от около $10,000 за ETH, въпреки че не вярва в ценови прогнози.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $24,500. Етериум все още е над критичното ниво на подкрепа от $1,500, след като наскоро проби над $1,600.

Съвети за инвеститорите

Пал приключи интервюто с няколко съвета за криптоинвеститорите:

Отдалечете се и осъзнайте, че не знаете нищо. Приемете, че не знаете, защото никой от нас не знае. Слушайте анализаторите, които ви помагат да разберете по-добре пазара, а не тези, които искат да ви научат как да станете богати. Мислете за по-голямата картина.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн ще направи голяма крачка през 2023 г. – според Бенджамин Коуен

Бенджамин Коуен, популярен крипто аналитик, наскоро сподели мислите си за бъдещите движения на цената на Биткойн в нова стратегическа сесия със съорганизатора на Altcoin Daily, Остин Арнолд.

март 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Биткойн: Вижда се светло бъдеще за криптовалутата – Galaxy Digital

Galaxy Digital сподели публикация в блога си, в която подчертава, че на хоризонта се задава голямо бичо събитие за Биткойн.

март 24, 2023 15:30 3 мин. четене

Биткойн осигурява сигурно убежище за инвеститорите – InvestAnswers

Според стратег в областта на криптовалутите – анонимния водещ на InvestAnswers – Биткойн, водещата криптовалута, в момента преживява най-добрата си маркетингова кампания в историята.

март 24, 2023 10:00 2 мин. четене

Биткойн срещу CBDC: Правителството на САЩ взема страна в икономически доклад

Президентът на САЩ, Джо Байдън наскоро публикува икономическия доклад на правителството, който съдържа няколко критики към Биткойн.

март 23, 2023 19:00 1 мин. четене