НАЧАЛО Алткойни

Ето кои криптовалути купуват китовете тази седмица

07.06.2024 19:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои криптовалути купуват китовете тази седмица

Данните от веригата показват, че тази седмица крипто китовете активно са придобивали три алткойна: ADA, SHIB и JASMY.

В сравнение с типичните средни стойности за 2024 г. се наблюдава забележително увеличение на транзакциите, надхвърлящи $100,000.

Тези движения сред големите притежатели биха могли да повлияят на цените на токените, което предполага, че китовете може да притежават информация с непубличен характер.

Притежателите на Cardano трупат ADA

Данните на Santiment разкриват скок в транзакциите над $100,000 в мрежата на Cardano, тъй като китовете купуват ADA на цени под $0.5. Графиката по-долу подчерта спад на транзакциите към края на май с около пет регистрирани транзакции преди рязкото им увеличение през юни. Вследствие на това цената на ADA се е повишила с 6% от 31 май насам.

През 2023 г. Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) намекна, че ETH, ADA и други токени може да бъдат класифицирани като ценни книжа. Неотдавнашното одобрение на спот Етериум ETF, обаче облекчи опасенията за ETH, намалявайки притесненията, че други активи могат да бъдат обект на внимание от страна на финансовия регулатор. Това намаляване на несигурността по отношение на статута на ценни книжа на ADA вероятно стимулира повишената активност сред големите притежатели.

SHIB привлича отново внимание

Китовете също насочиха вниманието си и към Shiba Inu, вероятно поради потенциала за сериозно движение на цената на PEPE, която наскоро достигна нов исторически връх. Като се има предвид историята на тандемно движение на цените на SHIB и PEPE, инвеститорите сега се фокусират върху SHIB след неотдавнашния връх на Pepe.

Графиката по-долу илюстрира, че цената на Shiba Inu се понижи към края на май, заедно с намаляването на транзакциите на стойност над $100,000.

Тенденцията обаче се обърна през юни, като цената на SHIB се повиши на фона на ръст на транзакциите, достигайки връх на 6 юни с приблизително 39 големи транзакции, в сравнение с 18 на 31 май. През този период SHIB също отбеляза 5% увеличение.

Крипто китовете изстреляха JASMY с 48% нагоре

Освен това тази седмица се наблюдава рязко увеличение на препратките към JASMY в социалните медии, като анализаторите прогнозират сериозно движение в цената на JasmyCoin. Не е изненадващо, че токенът е нараснал с 48% от 31 май насам, като техническите показатели предполагат по-нататъшни потенциални печалби. Токенът е само малко под най-високата си стойност за всички времена от $0.0425, регистрирана във вторник.

Тенденцията при JASMY отразява тази при ADA и SHIB, като големите транзакции се удвоиха до около осем през юни от приблизително три през май.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.