НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 алткойна, които да следите тази седмица

07.06.2024 6:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 алткойна, които да следите тази седмица

С нарастващите нива на алчност в индекса на страха и алчността, криптовалутите отбелязват забележими скокове на стойността.

Пазарната капитализация на криптовалутите се е увеличила до $2.65 трилиона, демонстрирайки възходящия тренд. Цената на Биткойн скочи до $71,300, а много други криптовалути достигат нови върхове за всички времена. Тези, които все още не са се увеличили, се очаква да последват скоро.

Тук ще обсъдим три криптовалути, готови за значителни печалби.

Solana (SOL)

Solana (SOL) поддържа своя възходящ импулс, оставайки над 100-дневната пълзяща средна. Въпреки че претърпя известни колебания, общата тенденция предполага, че ралито е неизбежно. Solana в момента е на цена от $173, само с 33% под най-високата си стойност за всички времена от $260. Докато други криптовалути достигат нови висоти, Solana се очаква да последва примера.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) наскоро достигна нов рекорд за всички времена и е сред най-добре представящите се криптовалути. В момента BNB преминава през лека корекция, търгувайки се на $707. Въпреки неотдавнашните правни предизвикателства, пред които е изправен Binance, търсенето на BNB остава силно. Инвеститорите са оптимисти, като някои анализатори прогнозират, че BNB може да достигне $1,000.

Floki Inu (FLOKI)

Floki Inu (FLOKI) постепенно се покачва, с 27% увеличение на стойността през последната седмица. В момента на цена от $0.0003182, тя е само със 7.5% под най-високата си стойност за всички времена. Бичите пазарни настроения и нарастващото търсене на FLOKI показват, че скоро може да претърпи нов скок.

С наближаването на сезона на алткойните, цените на тези криптовалути започват да се покачват. Въпреки че може да има известни колебания, общата тенденция предполага по-високи пикове, след като се постигне стабилност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.