НАЧАЛО Други

Ето кои криптоборси подкрепят стабилната монета Djed

януари 29, 2023 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои криптоборси подкрепят стабилната монета Djed

Базирани на Cardano децентрализирани борси обявиха подкрепата си за предстоящата стабилна монета Djed и придружаващия я управленски токен Shen.

Стабилната монета, за която е планирано да стартира в блокчейна на Cardano до края на този месец, ще се предлага като част от пуловете за ликвидност на долуизброените борси.

MinSwap, най-голямата децентрализирана борса на Cardano разкри, че Djed и Shen ще бъдат сдвоени с криптовалутата ADA в пул за ликвидност. С над $30 милиона в ликвидни токени, заключени на борсата това би било значителна възможност за Djed да набере популярност в екосистемата на Cardano.

MuesliSwap е друга криптоборса на Cardano, с около $6.6 милиона заключена стойност (TVL) ,също обяви подкрепата си за стабилната монета.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво предстои за Биткойн? – Чарлз Едуардс


След като токена бъде пуснат в действие, потребителите ще могат да използват ADA, родната монета на Cardano като обезпечение за изсичане на Djed. Стабилната монета ще бъде свръхобезпечена, което означава, че е обезпечена с по-голяма сума от необходимото под формата на криптовалута, държана в резерв.

Това е подобен дизайн, използван от DAI, най-популярната децентрализирана стабилна монета в екосистемата на Етериум (ETH). Всеки Djed токен ще изисква повече от 400% от стойността на обезпечението, за да бъде изсечен.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене

Sony подаде патент за NFT рамка в игрите

Sony Interactive Entertainment, компанията, която стои зад PlayStation подаде заявка за патент за рамка, която позволява на потребителите да прехвърлят и използват незаменяеми токени (NFT) в множество платформи за игри.

март 26, 2023 8:00 2 мин. четене