НАЧАЛО Алткойни

Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

03.12.2022 22:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

Стейкинг функцията на Chainlink ще стартира в основната мрежа на Етериум на 6 декември. Дали това, че периода на заключване на стейкнатите токени е напълно прозрачен ще помогне на Chanlink (LINK) да се конкурира със стейкинга на Етериум, все още не е ясно.

Периодът на заключване е важен за всяка стейкинг функция, тъй като това е механизъм за облекчаване на натиска от продажби на пазара и формиране на стабилно обезпечение, с което да работят мрежите.

Според информацията след стартирането на Chainlink Staking v0.1 на 6 декември потребителите ще могат да използват бета-версията с помощта на данните за двойката ETH/USD в основната мрежа на Етериум.

Наскоро Етериум се сблъска с критики, след като разработчиците отложиха отключването на заложените средства на потребителите като на практика премахнаха възможността стейкърите да изтеглят активите си от договорите за стейкинг за неизвестен период от време.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 алткойна, които да следите през декември


При Chainlink първоначалният период на заключване беше 12-24 месеца. След разговори директно с членовете на общността и операторите на нодове, ръководството на компанията реши да промени периода на заключване от 9 до 12 месеца.

Също така стейкърите ще имат възможност да печелят награди като предупреждават потребителите за всякакви проблеми с производителността, които могат да възникнат през целия период на бета тестването.

След пускането на следващата версия на функцията за стейкинг, потребителите ще могат да отключат или да прехвърлят своите заложени LINK токени и награди. Отключвайки средствата си, инвеститорите ще имат възможност да изтеглят печалбите си веднага или да преместят своите средства към новата версия на стейкинг в мрежата. В такъв случай обаче те ще влязат в друг период на заключване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто инвеститор превърна $2,000 в $1.74 милиона с криптовалутата, подкрепена от Андрю Тейт

Съобщава се, че лице, описано като „вътрешен човек“, е превърнало инвестиция от $2,000 в над $1.7 милиона за кратък период от време.

15.06.2024 19:30 1 мин. четене

Представянето на алткойните не оправдава очакванията, но това скоро може да се промени

Главният крипто анализатор на Real Vision Джейми Коутс информира, че макар Етериум (ETH) да е показал добро представяне в началото на този месец, той все още изостава от Биткойн (BTC).

15.06.2024 17:37 2 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.