НАЧАЛО Алткойни

Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

декември 3, 2022 22:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

Стейкинг функцията на Chainlink ще стартира в основната мрежа на Етериум на 6 декември. Дали това, че периода на заключване на стейкнатите токени е напълно прозрачен ще помогне на Chanlink (LINK) да се конкурира със стейкинга на Етериум, все още не е ясно.

Периодът на заключване е важен за всяка стейкинг функция, тъй като това е механизъм за облекчаване на натиска от продажби на пазара и формиране на стабилно обезпечение, с което да работят мрежите.

Според информацията след стартирането на Chainlink Staking v0.1 на 6 декември потребителите ще могат да използват бета-версията с помощта на данните за двойката ETH/USD в основната мрежа на Етериум.

Наскоро Етериум се сблъска с критики, след като разработчиците отложиха отключването на заложените средства на потребителите като на практика премахнаха възможността стейкърите да изтеглят активите си от договорите за стейкинг за неизвестен период от време.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 алткойна, които да следите през декември


При Chainlink първоначалният период на заключване беше 12-24 месеца. След разговори директно с членовете на общността и операторите на нодове, ръководството на компанията реши да промени периода на заключване от 9 до 12 месеца.

Също така стейкърите ще имат възможност да печелят награди като предупреждават потребителите за всякакви проблеми с производителността, които могат да възникнат през целия период на бета тестването.

След пускането на следващата версия на функцията за стейкинг, потребителите ще могат да отключат или да прехвърлят своите заложени LINK токени и награди. Отключвайки средствата си, инвеститорите ще имат възможност да изтеглят печалбите си веднага или да преместят своите средства към новата версия на стейкинг в мрежата. В такъв случай обаче те ще влязат в друг период на заключване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн скочи с 800% от началото на годината – ще продължи ли възхода?

Крипто аналитикът Майкъл ван де Поуп посочи алткойн с ниска капитализация, който тази година е отбелязал почти 9-кратни печалби, който може би се подготвя за по-нататъшен възходящ импулс.

септември 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.