НАЧАЛО Алткойни

Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

декември 3, 2022 22:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

Стейкинг функцията на Chainlink ще стартира в основната мрежа на Етериум на 6 декември. Дали това, че периода на заключване на стейкнатите токени е напълно прозрачен ще помогне на Chanlink (LINK) да се конкурира със стейкинга на Етериум, все още не е ясно.

Периодът на заключване е важен за всяка стейкинг функция, тъй като това е механизъм за облекчаване на натиска от продажби на пазара и формиране на стабилно обезпечение, с което да работят мрежите.

Според информацията след стартирането на Chainlink Staking v0.1 на 6 декември потребителите ще могат да използват бета-версията с помощта на данните за двойката ETH/USD в основната мрежа на Етериум.

Наскоро Етериум се сблъска с критики, след като разработчиците отложиха отключването на заложените средства на потребителите като на практика премахнаха възможността стейкърите да изтеглят активите си от договорите за стейкинг за неизвестен период от време.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 алткойна, които да следите през декември


При Chainlink първоначалният период на заключване беше 12-24 месеца. След разговори директно с членовете на общността и операторите на нодове, ръководството на компанията реши да промени периода на заключване от 9 до 12 месеца.

Също така стейкърите ще имат възможност да печелят награди като предупреждават потребителите за всякакви проблеми с производителността, които могат да възникнат през целия период на бета тестването.

След пускането на следващата версия на функцията за стейкинг, потребителите ще могат да отключат или да прехвърлят своите заложени LINK токени и награди. Отключвайки средствата си, инвеститорите ще имат възможност да изтеглят печалбите си веднага или да преместят своите средства към новата версия на стейкинг в мрежата. В такъв случай обаче те ще влязат в друг период на заключване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене