НАЧАЛО Биткойн

Ето какво ще изстреля Биткойн (BTC) – Т. Дрейпър

ноември 19, 2022 16:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво ще изстреля Биткойн (BTC) – Т. Дрейпър

Венчър капиталистът Тим Дрейпър сподели прогнозата си, че цената на Биткойн (BTC) ще достигне над $250,000, което представлява скок от над 1,400%.

Съвсем наскоро Дрейпър повтори прогнозата си за Биткойн пред Cointelegraph.

Няма промяна в прогнозата за цената. Все още $250,000 до началото на следващата година.

Коментирайки последиците от срива на FTX за Биткойн, бизнесменът добави, че криптовалутата ще оцелее, тъй като е децентрализирана, а FTX не е.

FTX беше централизирана, зависима от един-единствен основател.

В ново интервю за Bloomberg Дрейпър разкри какво според него ще подейства като катализаторът, който ще подхрани ралито на най-голямата криптовалута до $250,000.

Причината да стигне до $250,000, а вероятно и повече, е, че ще настъпи момент, в който ще можете да си купите храна, дрехи и подслон – всичко това с Биткойн.

А ето и статистиката, която знам: жените контролират 80% от разходите за търговия на дребно. И това обикновено са храната, дрехите и подслонът. А жените притежават само, преди време беше един на 14 Биткойн портфейла, а сега е един на шест.

И когато жените разберат, че могат да получат отстъпка, като плащат с Биткойн, когато търговците на дребно разберат, че могат да удвоят печалбите си, като приемат Биткойн, това ще се раздвижи доста бързо.

През май известният рисков капиталист потвърди прогнозата си, че Биткойн в крайна сметка ще достигне четвърт милион долара.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) е мъртъв, твърдят от The Economist


Покрай срива на FTX Дрейпър подчерта, че като инвеститор в криптопространството се фокусира върху децентрализирани активи.

Като играч в индустрията се стремя да инвестирам в неща, които са децентрализирани. Мисля, че има големи възможности във всичко, което изглежда, че има възможност да бъде децентрализирано, като DAO (децентрализирани автономни организации).

DAO ще бъдат изключителни за човечеството. Те ще ни преведат през един антропологичен скок напред. Това ми харесва.

Харесва ми това, което се случва в смарт договори около Биткойн. Мисля, че те са много вълнуващи, защото ще направят така, че да нямаме нужда от толкова много правни услуги. Всъщност можем да имаме повечето от тези договори, вградени в софтуера.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Хеширащата мощност расте – да очакваме ли разпродажба?

Въз основа на данните на CryptoQuant един наблюдател отбелязва, че когато хеширащата мощност на Биткойн регистрира нови върхове, какъвто е случаят в края на януари 2023 г., цените на монетите са склонни да се възстановяват, тъй като възходящият импулс отслабва.

януари 28, 2023 9:43 3 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Биткойн: Защо пътят до $100,000 може да е труден?

Неотдавнашният доклад на Goldman Sachs, в който Биткойн е обявен за най-добре представящия се актив през годината.

януари 28, 2023 7:02 3 мин. четене

Биткойн: Сенатор иска да направи BTC законно платежно средство

Въпросният сенатор също така внесе подобен законопроект, който има за цел да превърне Биткойн в законно платежно средство през 2022 г., но той постигна успех.

януари 27, 2023 21:00 2 мин. четене