НАЧАЛО Алткойни

Етериум по същество е обявен за стока от американските регулатори

24.05.2024 11:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум по същество е обявен за стока от американските регулатори

С неотдавнашното одобрение на спот Етериум ETF, главният юридически директор на Coinbase, Пол Гревал, заяви, че Етериум е официално признат като стока.

В публикация в социалната мрежа X Гревал подчерта, че ETH винаги е бил считан за стока от компанията.

Одобрението на формуляри 19b-4 за спот Етериум ETF бележи важно постижение, инициирайки официалния процес на одобрение за всички ETH ETF. Coinbase, основен играч на пазара за обмен на криптовалути, силно подкрепя появата на крипто ETF. Етериум е готов да се присъедини към Биткойн като един от двата налични крипто ETF, проправяйки пътя за бъдещи кандидати.

След одобрението на спот Биткойн ETF в началото на 2024 г. имаше значителни спекулации относно това коя криптовалута ще бъде следващата. Етериум бързо стана център на вниманието.

След като формулярите 19b-4 за ETH ETF са одобрени, емитентите трябва да изчакат техните S-1 формуляри да получат одобрение. Тези формуляри са от съществено значение за публично предлагане на нови ценни книжа и започване на търговия. На SEC може да им трябва допълнително време, за да прегледа формулярите S-1 на всеки подател, особено ако има продължаващи опасения относно въпросните ETF. Въз основа на графика за Биткойн ETF, този процес може да продължи от няколко седмици до месеци.

Експертите, включително Гревал, са ентусиазирани от тази първоначална стъпка към широко одобрение. С това съобщение се очаква цената на Етериум да скочи, подобно на представянето на Биткойн след одобрението на 11 предложения за ETF.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.