НАЧАЛО Алткойни

Етериум и още две криптовалути пред краткосрочен подем – Santiment

октомври 8, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум и още две криптовалути пред краткосрочен подем – Santiment

Според компанията за крипто анализи Santiment активността по веригата показва, че Етериум (ETH) и две алтернативни криптовалути може да са готови за краткосрочни ценови скокове.

Santiment отбеляза, че търговците на ETH, Шиба Ину (SHIB) и SushiSwap (SUSHI) са показали признаци на лека паника в четвъртък. И в трите мрежи се наблюдаваха едни от най-високите нива на загуби на трейдърите в сравнение с печалбите през 2023 г., според аналитичната компания. 

Santiment счита тези индикатори за поемане на загуби за значителни признаци на капитулация и потенциални сигнали за възможност за краткосрочен отскок.

Към момента на писане на настоящия текст ETH се оценява на $1,631. Втората по големина криптовалута отбеляза понижение от близо е% през последните 7 дни.

SHIB, конкурент на Dogecoin (DOGE), се търгува на цена от $0.0000072. Този актив, заемащ 19-о място по пазарна капитализация отразява спад от 2.5% през последните 7 дни.

SushiSwap функционира като многоверижна децентрализирана борса (DEX). Родният актив на проекта, SUSHI, се търгува на цена от около $0.573 и е спаднал с повече от 6% през последните 7 дни.

Santiment също така посочи, че трейдърите са оптимистично настроени по отношение на Avalanche (AVAX), конкурент на Етериум, поради вълнението около наскоро представения претендент Friend.tech, Stars Arena. Това децентрализирано приложение за социални финанси (SocialFi) функционира върху блокчейна на AVAX. 

Според аналитичната компания стартирането на Stars Arena е довело до рязко нарастване на активността на новите адреси в AVAX. В момента AVAX се търгува на цена от $10.66. 21-вата по пазарна капитализация криптовалута отбеляза увеличение от близо 5% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

Първоначално замислена като криптовалута със закачлив произход, Dogecoin преживя значителен ръст на популярността и пазарната стойност с течение на времето.

декември 8, 2023 22:00 2 мин. четене

Цената на Cardano се изстреля с над 35% през последната седмица

Съвсем наскоро Биткойн проби психологически важното ниво от $34,000 и сега алткойните започват да наваксват.

декември 8, 2023 14:55 2 мин. четене

Лайткойн инвеститорите масово разпродават токени – какво следва?

Последните данни от веригата показват, че през последните десет дни около 199,000 Лайткойн (LTC) адреса са продали напълно своите притежания.

декември 8, 2023 11:00 2 мин. четене

Ето кой алткойн надмина Етериум през 2023 година

През 2023 г. XRP преживя бурно пътуване, изпълнено със забележителни възходи и падения. Ключовият наратив се въртеше около обширния правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC), който значително повлия на траекторията на монетата.

декември 8, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.