НАЧАЛО Алткойни

Етериум кит притежава 18 трилиона Шиба ину (SHIB)

януари 24, 2023 13:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум кит притежава 18 трилиона Шиба ину (SHIB)

Явно новините за Shibarium и движението на Шиба Ину (SHIB) са събудили големите инвеститори, тъй като отново станахме свиделите на китова активност.

Според WhaleStats голям Етериум (ETH) кит притежава повече от 18 трилиона Шиба Ину (SHIB) токени равняващи се на над $228 милиона, като е разпределил 75% от портфейла си в актива.

Други  токени, притежавани в портфейла на инвеститора са Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK) и Compound (COMP).

Според данни от CoinMarketCap въпросният кит е шестият по големина притежател на меме токена, държейки близо 1.90% от общото предлагане.

Това обаче не е единственият кит, който се интересува от актива. Whalestats наскоро съобщи, че понастоящем SHIB е най-голямото притежание сред първите 1,000 Етериум китове, като се изключат стабилните монети и самият ETH. Малко преди това отново бяхме свидетели на значителни премествания на актива от страна на големи инвеститори.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн миньор с изключителен късмет спечели $130,000


SHIB нарасна с около 50% от началото на годината и с 15% за последните 7 дни, търгувайки се за $0.000012 към момента на публикуване на статията.

Освен това екосистемата очаква пускането на Shibarium. На 7 Януари тази година разработчиците на проекта обявиха в Twitter, че всяка транзакция в мрежата на Shibarium ще доведе до изгаряне на SHIB токени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене