НАЧАЛО Алткойни

Алткойн падна с над 70% в рамките на 24 часа – ето защо

октомври 24, 2022 12:28 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн падна с над 70% в рамките на 24 часа – ето защо

Платформата Freeway спря част от услугите си, като се позова на "безпрецедентната волатилност" на валутните пазари и пазарите на криптовалути.

Според уебсайта на Freeway техният продукт “Supercharger” може да предложи до 43% годишна доходност на възнагражденията. Потребителите могат да депозират фиатни валути и криптовалути, които се поставят в регулирани брокерски сметки, които се използват като ливъридж за постигане на възвръщаемост.

На 23 октомври платформата обяви, че спира покупките, депозитите и “няма да купува симулации на Supercharger, докато не бъдат приложени новите ни стратегии”.

Freeway не предостави конкретни подробности за новите си стратегии, но в съобщението сподели, че има планове за “диверсифициране на активите” и “управление на експозицията към бъдещи пазарни колебания и волатилност”. Публикацията завършва с обещание скоро да предостави актуализации.

Ще ви уведомим, когато сме готови да възобновим частичните покупки на Supercharger симулатори (обратно изкупуване), а след това отново, когато можем да възобновим пълните покупки на Supercharger симулатори, както и депозитите и покупките на токени на платформата Freeway (FWT).

Новината за спирането на някои услуги доведе до спад на токена Freeway (FWT) с над 72% в рамките на последните 24 часа.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Шансът за спад се е понижил, твърдят от Santiment


Много потребителите изразяват своите опасения в социалните медии и в групата Freeway Telegram. Дали тегленията ще бъдат успешни и дали Freeway ще последва други фалирали високопрофилни криптоплатформи, са въпроси, които мъчат потребителите на платформата в момента.

Засега един модератор/администратор на Freeway съветва потребителите да попълнят билет за поддръжка и съобщи, че не може да “каже нищо повече, докато не се появят следващите официални съобщения”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане – Arbritrum и Algorand – е достатъчно доказателство за този факт.

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.