НАЧАЛО Алткойни

Алткойн падна с над 70% в рамките на 24 часа – ето защо

октомври 24, 2022 12:28 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн падна с над 70% в рамките на 24 часа – ето защо

Платформата Freeway спря част от услугите си, като се позова на "безпрецедентната волатилност" на валутните пазари и пазарите на криптовалути.

Според уебсайта на Freeway техният продукт „Supercharger“ може да предложи до 43% годишна доходност на възнагражденията. Потребителите могат да депозират фиатни валути и криптовалути, които се поставят в регулирани брокерски сметки, които се използват като ливъридж за постигане на възвръщаемост.

На 23 октомври платформата обяви, че спира покупките, депозитите и „няма да купува симулации на Supercharger, докато не бъдат приложени новите ни стратегии“.

Freeway не предостави конкретни подробности за новите си стратегии, но в съобщението сподели, че има планове за „диверсифициране на активите“ и „управление на експозицията към бъдещи пазарни колебания и волатилност“. Публикацията завършва с обещание скоро да предостави актуализации.

Ще ви уведомим, когато сме готови да възобновим частичните покупки на Supercharger симулатори (обратно изкупуване), а след това отново, когато можем да възобновим пълните покупки на Supercharger симулатори, както и депозитите и покупките на токени на платформата Freeway (FWT).

Новината за спирането на някои услуги доведе до спад на токена Freeway (FWT) с над 72% в рамките на последните 24 часа.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Шансът за спад се е понижил, твърдят от Santiment


Много потребителите изразяват своите опасения в социалните медии и в групата Freeway Telegram. Дали тегленията ще бъдат успешни и дали Freeway ще последва други фалирали високопрофилни криптоплатформи, са въпроси, които мъчат потребителите на платформата в момента.

Засега един модератор/администратор на Freeway съветва потребителите да попълнят билет за поддръжка и съобщи, че не може да „каже нищо повече, докато не се появят следващите официални съобщения“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене