НАЧАЛО Алткойни

Илон Мъск ли е най-големият притежател на Dogecoin (DOGE)?

ноември 5, 2022 9:47 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Илон Мъск ли е най-големият притежател на Dogecoin (DOGE)?

Анализатор твърди, че Илон Мъск може да е най-големият притежател на Dogecoin, контролирайки го чрез адреса "Robinhood".

Според анализаторът, адреса „Robinhood“, който е най-големия притежател на Dogecoin (DOGE) вероятно е собственост на милиардера Илон Мъск. Също така, той твърди, че дадения адрес е получил общо 41 милиарда единици от меме токена от пет адреса за три дни през юли. Прехвърлянето на актива към посочения портфейл съвпада с рождения ден на милиардера, което може да е случайност.

Dogecoin кита е създаден от 5 адреса като най голямата част идва от  DH5yaieqoZN36fDVciNyRueRGvGLR3mr7L. Този адрес трупа DOGE до 10 февруари 2021 г, a на същия ден Мъск сподели в Twitter, че е купил от меме криптовалутата за сина си. Дали това обаче отново е проста случайност не е ясно. 

Анализаторът предполага, че Мъск е най-големият маркет мейкър за Dogecoin понеже той купува спада и продава хайпа в големи количества.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с 250% след листинг на Coinbase


Подкрепата на Мъск за DOGE често предшества скок в цената на криптовалутата. Анализаторът смята, че когато на 28 април Мъск е туитнал за предстоящото си участие в предаването Saturday Night Live заедно с думите „The Dogefather„, посоченият адрес е държал 28% от общото предлагане на меме криптовалутата.

През годините главният изпълнителен директор на Tesla и съоснователят на Dogecoin – Били Маркъс – са обсъждали проекта в Twitter. Според Мъск меме токена има потенциал като валута.

Милиардерът не веднъж е предлагал сътрудничество на екипа, разработващ криптовалутата, с цел намаляване цените и скоростта на транзакциите и увеличаване на размера на блоковете. Освен всичко, наскоро Мъск намекна за приемането и използването на меме криптовалутата в новопридобитата от него компания Twitter.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене