НАЧАЛО Алткойни

Илон Мъск ли е най-големият притежател на Dogecoin (DOGE)?

ноември 5, 2022 9:47 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Илон Мъск ли е най-големият притежател на Dogecoin (DOGE)?

Анализатор твърди, че Илон Мъск може да е най-големият притежател на Dogecoin, контролирайки го чрез адреса "Robinhood".

Според анализаторът, адреса “Robinhood”, който е най-големия притежател на Dogecoin (DOGE) вероятно е собственост на милиардера Илон Мъск. Също така, той твърди, че дадения адрес е получил общо 41 милиарда единици от меме токена от пет адреса за три дни през юли. Прехвърлянето на актива към посочения портфейл съвпада с рождения ден на милиардера, което може да е случайност.

Dogecoin кита е създаден от 5 адреса като най голямата част идва от  DH5yaieqoZN36fDVciNyRueRGvGLR3mr7L. Този адрес трупа DOGE до 10 февруари 2021 г, a на същия ден Мъск сподели в Twitter, че е купил от меме криптовалутата за сина си. Дали това обаче отново е проста случайност не е ясно. 

Анализаторът предполага, че Мъск е най-големият маркет мейкър за Dogecoin понеже той купува спада и продава хайпа в големи количества.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с 250% след листинг на Coinbase


Подкрепата на Мъск за DOGE често предшества скок в цената на криптовалутата. Анализаторът смята, че когато на 28 април Мъск е туитнал за предстоящото си участие в предаването Saturday Night Live заедно с думите “The Dogefather“, посоченият адрес е държал 28% от общото предлагане на меме криптовалутата.

През годините главният изпълнителен директор на Tesla и съоснователят на Dogecoin – Били Маркъс – са обсъждали проекта в Twitter. Според Мъск меме токена има потенциал като валута.

Милиардерът не веднъж е предлагал сътрудничество на екипа, разработващ криптовалутата, с цел намаляване цените и скоростта на транзакциите и увеличаване на размера на блоковете. Освен всичко, наскоро Мъск намекна за приемането и използването на меме криптовалутата в новопридобитата от него компания Twitter.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Тези шест алткойна са позиционирани за възход според Santiment

Компанията за крипто анализи Santiment съобщи, че осем алткойна показват признаци на потенциално възходящо движение на цените си.

септември 28, 2023 15:00 2 мин. четене

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.