НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin (DOGE): Ще интегрира ли Twitter меме криптовалутата?

ноември 2, 2022 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin (DOGE): Ще интегрира ли Twitter меме криптовалутата?

Популярният YouTube канал Coin Bureau разглежда въпроса дали Dogecoin (DOGE) ще бъде интегриран в Twitter след скорошното придобиване на платформата от страна на Илон Мъск.

В ново видео, подвизаващия се под псевдонима „Guy“ разказа как този ход на ексцентричния мултимилиардер може да предизвика нова ера за DOGE.

Виждате ли как всички тези Биткойн [инвеститори] отварят портфейлите си, за да похарчат своите BTC в Twitter? Не съм сигурен, че аз бих могъл. Независимо дали ви харесва или не, BTC вече е дигитално злато. А както гласи законът на Грешам, колкото по-ценно се възприема нещо, толкова по-малко вероятно е хората да искат да го похарчат.

В същото време самото изобилие на DOGE означава, че е много по-вероятно хората да искат действително да го похарчат, а не да го държат дългосрочно. Използването на DOGE, а всъщност и на всяка друга криптовалута, има и много предимства пред фиатните валути. От една страна, на Twitter няма да се налага да настройва десетки специфични платежни портали по целия свят, за да използва базираната на интернет валута, която е свободно достъпна.

Известният в крипто средите водещ на канала добави, че повечето борси поддържат DOGE и че актива може би отстъпва на Биткойн само по разпознаваемост.

Освен това, според него цената на DOGE е ниска, което би означавало, че много хора, които са нови в крипто пространството, биха се чувствали по-комфортно да използват алткойна, отколкото BTC.

Изследвайки случаите на използване на DOGE в Twitter Guy предполага, че криптовалутата може да се използва за заплащане на абонаментна услуга за „сини тикчета“ на премиум потребителите, която да намали зависимостта на гиганта на социалните медии от приходите от реклама.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Активността на крипто китовете сочи към предстоящи печалби


Според Guy всички тези и други фактори се сумират, за да доведат до сегашния ценови подем на DOGE. Въпреки че Dogecoin е нараснал със 133% през последните седем дни, Guy казва, че меме токена изглежда свръхкупен и неговия възход може да е към своя край.

Към момента на публикуване DOGE се търгува за $0.139.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене