НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с 250% след листинг на Coinbase

ноември 4, 2022 13:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с 250% след листинг на Coinbase

Цената на базиран на Solana (SOL) криптоактив се покачи, след като получи подкрепа от базираната в САЩ борса за дигитални активи Coinbase.

От Coinbase твърдят, че клиентите ѝ вече могат да търгуват алткойните Marinade (MNDE) и Marinade Staked SOL (mSOL) на всички техни платформи след по-ранно съобщение, че ще добави тези монети с ниска капитализация към каталога си от поддържани криптовалути.

Двата актива са включени в списъка с етикет „експериментални активи“, в който борсата категоризира по-рискови криптовалути с малък обем на търговия.

Marinade (MNDE) и Marinade Staked SOL (MSOL) вече са налични на Coinbase.com и в приложенията на Coinbase за iOS и Android с етикет „Експериментален“. Клиентите на Coinbase могат да влязат в системата, за да купуват, продават, конвертират, изпращат, получават или съхраняват тези активи.

MNDE, токена за управление на протокола за ликвиден стейкинг Marinade Finance, който помага за поддържането на децентрализацията в екосистемата Solana, се повиши с близо 250% през последните 24 часа. Към момента на писане на статията криптоактивът се търгува на малко под $0.25.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: MoneyGram добавят крипто търговия с избрани активи


mSOL, токен за стейкинг, с който се възнаграждават тези, които заключват своите SOL токени в протокола Marinade и може да се използва за децентрализирани финансови (DeFi) дейности, се търгува на цена от $34.4.

Към момента на публикуване SOL, т.нар. „Убиец на Етериум“, също отбеляза лек отскок като се търгува на цена от малко над $32.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене