НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с 250% след листинг на Coinbase

ноември 4, 2022 13:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с 250% след листинг на Coinbase

Цената на базиран на Solana (SOL) криптоактив се покачи, след като получи подкрепа от базираната в САЩ борса за дигитални активи Coinbase.

От Coinbase твърдят, че клиентите ѝ вече могат да търгуват алткойните Marinade (MNDE) и Marinade Staked SOL (mSOL) на всички техни платформи след по-ранно съобщение, че ще добави тези монети с ниска капитализация към каталога си от поддържани криптовалути.

Двата актива са включени в списъка с етикет “експериментални активи”, в който борсата категоризира по-рискови криптовалути с малък обем на търговия.

Marinade (MNDE) и Marinade Staked SOL (MSOL) вече са налични на Coinbase.com и в приложенията на Coinbase за iOS и Android с етикет “Експериментален”. Клиентите на Coinbase могат да влязат в системата, за да купуват, продават, конвертират, изпращат, получават или съхраняват тези активи.

MNDE, токена за управление на протокола за ликвиден стейкинг Marinade Finance, който помага за поддържането на децентрализацията в екосистемата Solana, се повиши с близо 250% през последните 24 часа. Към момента на писане на статията криптоактивът се търгува на малко под $0.25.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: MoneyGram добавят крипто търговия с избрани активи


mSOL, токен за стейкинг, с който се възнаграждават тези, които заключват своите SOL токени в протокола Marinade и може да се използва за децентрализирани финансови (DeFi) дейности, се търгува на цена от $34.4.

Към момента на публикуване SOL, т.нар. “Убиец на Етериум”, също отбеляза лек отскок като се търгува на цена от малко над $32.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.