НАЧАЛО Алткойни

Две криптовалути с потенциал да се изстрелят нагоре още тази седмица

31.01.2024 20:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Две криптовалути с потенциал да се изстрелят нагоре още тази седмица

Няколко криптовалути наскоро станаха свидетели на рязко покачване на цените, което се дължи на промяна в пазарните нагласи към бичи тенденции, което доведе до шорт скуиз.

Шорт скуиз възниква, когато мечите трейдъри доминират на пазара на криптовалути, инициирайки шорт позиции и генерирайки повишена възходяща ликвидност. Тъй като тези позиции се ликвидират, това предизвиква каскада от по-нататъшни ликвидирания, които тласкат цената нагоре.

Понастоящем са останали малко дигитални активи със значителна потенциална ликвидност за шорт скуиз тази седмица. В този контекст Filecoin (FIL) бе идентифициран като най-изоставащ актив със значителен потенциал за ликвидация в посока нагоре.

Освен това Dogecoin (DOGE) се откроява като криптовалута с голяма вероятност да преживее шорт скуиз в по-дългосрочен план. Важно е обаче да се отбележи, че динамиката на този сценарий може да се промени с течение на времето, особено като се има предвид по-високата времева рамка.

Filecoin е единствената криптовалута със значим открит интерес към шорт позиции, според 3-дневните и седмичните топлинни карти на CoinGlass. Постигането на тези ликвидации може да изстреля FIL до $5.5 тази седмица, което представлява близо 4% ръст спрямо текущата цена от $5.29.

Що се отнася до Dogecoin, той изглежда е натрупал достатъчен открит интерес към шорт позиции, за да може потенциално да преживее шорт скуиз през февруари.

Важно е да се признае, че пазарът на криптовалути е изключително динамичен и непредсказуем.

Индикаторите за шорт позиции не гарантират настъпването на тези събития, тъй като шорт позициите могат да се увеличат по различни причини, включително лоши фундаментални показатели или мечи новини, свързани с конкретен проект.

Инвеститорите все пак трябва да проявяват предпазливост и да вземат предвид по-широкия контекст около всяка потенциална криптовалута.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin: Китовете се активизират, изпращайки десетки милиони към топ крипто борсите

Whale Alert, известна компания за проследяване на значителни движения на криптовалути, идентифицира близо дузина значителни трансакции с Dogecoin на Coinbase, водещата американска борса за криптовалути.

05.03.2024 10:00 2 мин. четене

Цената на тази меме криптовалута може сериозно да се срине тази седмица

Pepe (PEPE) се превърна в отличник на пазара на криптовалути, като отбеляза значителни печалби както на дневна, така и на седмична база.

05.03.2024 7:00 2 мин. четене

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.