НАЧАЛО Алткойни

Две криптовалути, които могат да са добра възможност за инвеститорите в момента

18.12.2023 13:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Две криптовалути, които могат да са добра възможност за инвеститорите в момента

През 2023 г. пейзажът на криптовалутите е предимно зелен, а водещите криптовалути отчитат трицифрено процентно увеличение. Биткойн се повиши с над 140%, а Solanа с повече от 450%.

Въпреки тези впечатляващи ралита обаче, множество водещи криптовалути остават значително надолу – със 60% или повече от пиковите си стойности отпреди само две години. Сред подценените варианти се открояват Avalanche и Chainlink.

Avalanche (AVAX)

По време на предишния крипто бичи пазар Avalanche преживя стремително покачваща се стойност от $146, но сега се търгува на цена от едва $37, отбелязвайки повече около 65% спад от върховата си стойност.

Позиционирана като сериозен съперник на Етериум, Avalanche предлага по-висока скорост и рентабилност. Нейните функционалности обхващат NFT, DeFi, блокчейн игри и Web3 приложения. Неотдавнашният хайп е свързан с въвеждането на нов вид крипто колекционерски предмети в блокчейна на Avalanche, като транзакциите, свързани с тези колекционерски предмети, съставляват 95% от активността на блокчейна.

Неотдавнашният скок на стойността на Avalanche с 90% през последния месец подсказва за обещаващо начало на 2024 г., потенциално задвижвано от паралели, направени със забележителното представяне на Solana, като се има предвид сходството им в оспорването на господството на Етериум.

Chainlink (LINK)

Chainlink, достигнал някога $53, към момента на писане на статията алткойнът се търгува за около $14, което представлява подобна отстъпка от над 70% от пика му в предишния бичи пазар. Уникална в ролята си на децентрализиран блокчейн оракул за данни, платформата на Chainlink предоставя данни на самоизпълними смарт договори.

Значението на блокчейн технологията в света на DeFi, където данните в реално време са от жизненоважно значение, допринесе значително за миналия му скок. През 2023 г. Chainlink се представи отново с акцент върху интеграцията на AI и блокчейн, като предвиди потенциална синергия въпреки някои по-малко привличащи вниманието концепции.

Инвестирането в Avalanche и Chainlink изисква предпазливост поради спекулативния характер и високата волатилност на крипто пазара. Техните предишни стремителни възходи, последвани от значителни спадове, служат като предупредителна приказка. Тази статия не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на период на силен импулс в криптовалутния пейзаж. 

29.02.2024 18:00 2 мин. четене

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

2 Отговори на “Две криптовалути, които могат да са добра възможност за инвеститорите в момента”
  1. Погледнете Pawswap(PAW)
    $PAW ще бъде единственият и сомо един актив, необходим за взаимодействие с нашите междуверижни помощни програми, като нашия усъвършенстван агрегатор, блокови вериги на слой 1, слой 2 и слой 3 и интуитивен децентрализиран обмен (DEX), изграден в нашата платформа PAW Swap. #PAWSwap @PAWChain 🐾💎📈🔥

    • @PawChain, заедно с всеки продукт и услуга, разработени за него, е съзнателно проектиран да изпълни истинското значение на децентрализацията. $PAW е децентрализирана екосистема, капсулирана в три основни центъра; PAW Chain, PAW Swap и PAW Club. В рамките на тези центрове съществуват множество продукти и услуги, насочени към революционизиране на #DeFi чрез управление (PAW DAO), DEX търговия (PAW Swap), пазар за електронна търговия (PAW Wallet), потапяне в общността (PAW Club), образование (PAW Academy) и приемане от търговци ( PAW Merchant ). Накратко, PAW като екосистема ще позволи безпроблемни транзакции както в цифров, така и във физически свят, с простота и сигурност като основни стълбове

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.