НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin срещу Shiba Inu – кой ще излезе победител?

21.03.2024 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin срещу Shiba Inu – кой ще излезе победител?

От началото на 2024 г. стойността на Shiba Inu се е удвоила, изпреварвайки дори Биткойн, най-голямата криптовалута в световен мащаб, при която увеличението е 50%.

Одобрението на първите спот Биткойн борсово търгувани фондове (ETF) от регулаторите по-рано тази година допринесе за положителните настроения около криптовалутите.

С пазарна капитализация, надхвърляща $15 милиарда, SHIB все още изостава от DOGE, който може да се похвали с пазарна капитализация от приблизително $19 милиарда. Инвеститорите спекулират с възможността за създаване на ETF за Shiba Inu, което би могло допълнително да засили нейната инерция.

Въпреки че има оптимизъм около потенциала за ETF за Shiba Inu, от съществено значение е да се вземе предвид спекулативният характер на меме криптовалутите. Въпреки бързия приток на средства към спот ETF за Биткойн, процесът на одобрение на такива продукти е продължителен, както се вижда от неотдавнашното одобрение на ETF за Биткойн и очакваното одобрение за ETF за Етериум.

За да може Shiba Inu да надмине Dogecoin по пазарна капитализация, тя трябва да нарасне с около 25%. Въпреки това Shiba Inu демонстрира по-силна инерция от DOGE напоследък, което предполага възможност за по-нататъшно превъзходство, ако бичите настроения на крипто пазара се запазят.

Инвестирането в Shiba Inu е свързано със значителни рискове поради неговата изключителна волатилност. Макар че някои инвеститори могат да видят потенциал за по-нататъшни печалби, от решаващо значение е да се подхожда предпазливо и да се инвестират само средства, които човек може да си позволи да загуби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.