НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin: Докъде може да стигне цената на DOGE през 2022 г.?

ноември 4, 2022 8:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin: Докъде може да стигне цената на DOGE през 2022 г.?

Наскоро Dogecoin направи невероятно представяне по отношение на цената след като скочи с над 145%, засенчвайки печалбите на други значими алткойни.

По отношение на пазарната капитализация тя дори измести криптовалутите Cardano (ADA) и Solana (SOL).

За пръв път тази година DOGE се покачи рязко, а движението сигнализира за бичи настроения сред спекулантите. Въпреки че реализира невероятни печалби през първата половина на 2021 г., цената на криптовалутата не се е променила много през последната година.

Илон Мъск и покупката му на Twitter изглеждат най-вероятната причина за неотдавнашното рали след като крипто общността започна да очаква DOGE да се превърне в съществен компонент на социалната медия. В светлината на потенциалния бичи месец, който предполагаемо го очаква Dogecoin, нека разгледаме какви са перспективите за цената на DOGE до края на 2022 г.

Ще достигне ли Dogecoin цена от $1?

DOGE достигна своя исторически връх от $0.7376 на 8 май 2021 г., според данни на CoinMarketCap. Понастоящем цената му е с 82% по-ниска от най-високата му стойност за всички времена. Различни фактори, включително случаите на употреба, ценовото действие, развитието, пазарните условия и предлагането, играят основна роля за прогнозиране на бъдещата цена на DOGE.

Въпреки че много анализатори твърдят, че Dogecoin вероятно скоро ще достигне $1, траекторията е неясна. Всеизвестно е, че туитовете на Илон Мъск в миналото са подхранвали ценовите спекулации около токена. Но този път е различно, защото Dogecoin може действително да има реално приложение в Twitter. Преди това DOGE се бореше да установи практическо приложение и отдавна е известен с това, че е просто спекулативна меме криптовалута.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?


Но сега, след като Илон Мъск официално придоби Twitter, е възможно DOGE да бъде добавен към платформата. В резултат на това актива може да започне да се използва широко – както за даване на бакшиши, така и за извършване на плащания. Макар и настоящите планове на Мъск за DOGE да са несигурни, неотдавнашните му туитове подсказват, че той може да има планове, които включват на DOGE.

Цената на Dogecoin може да се повиши, ако такова решение бъде оповестено публично. Тази потенциална актуализация, съчетана със стремежите на инвеститорите, че пазарът може да възвърне бичата си позиция, прави малко по-вероятно DOGE да се изкачи до $1, ако стане неразделна част от Twitter.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене

Близо 200% скок за алткойн, базиран на изкуствен интелект – ето защо

SingularityNET, проект, базиран на Етериум и насочен към изкуствения интелект (ИИ), отбеляза забележителен растеж.

февруари 6, 2023 13:25 2 мин. четене