НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin за десетки милиони напуска Robinhood след предупреждението към борсата

10.05.2024 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin за десетки милиони напуска Robinhood след предупреждението към борсата

Dogecoin (DOGE) на стойност десетки милиони долари беше изтеглен от Robinhood Crypto, след като компанията получи известие за евентуални действия по правоприлагане.

Според данни от платформата за проследяване на блокчейн движения, Bitcoinsensus, приблизително 164 милиона DOGE, оценени на $25 милиона, са били изтеглени от Robinhood, след като компанията получиWells Notice“.

Wells Notice служи като уведомление за предстоящи изпълнителни действия от страна на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

Главният изпълнителен директор на Robinhood Влад Тенев обаче изрази готовност да оспори въпроса в съда, като подчерта ангажимента на компанията да защитава своя крипто бизнес и да търси регулаторна яснота за клиентите.

Въпреки новината, пазарът на DOGE остана сравнително незасегнат, като към момента на писане на статията криптовалутата се търгува на цена от $0.1516, отразявайки малко над 14% ръст за седмицата и 3.7% печалба за последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.