НАЧАЛО Други

Дистанцира ли се Ripple от криптовалутата XPR?

07.06.2024 22:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дистанцира ли се Ripple от криптовалутата XPR?

Главният технологичен директор на Ripple Дейвид Шварц наскоро се обърна към едно трайно погрешно схващане в крипто общността и го опроверга.

На фона на спекулациите, че Ripple може би се дистанцира от свързания с нея токен XRP, Шварц се намеси, за да изясни ситуацията.

Объркването произтичаше от настоящата биография на Шварц, която гласи:

„Когато един закъсал финансов стартъп се захваща с мрежа от корупция и предателство, за да донесе незабавни плащания на широката публика, той научава, че цената на нарушаването на статуквото е по-висока, в сравнение с тази, която някога е можел да си представи, което го принуждава да реши между своята визия и своето оцеляване.“

Това изказване подхрани слухове и спекулации, като някои го тълкуваха като сигнал, че Ripple може би се измества от XRP.

Един потребител на X интерпретира този пост, че Ripple трябва да „пожертва нещо в своята визия, за да осигури оцеляването си“. За да се противопостави на нарастващите спекулации, Шварц обясни контекста на поста си. Той подчерта, че изявлението не отразява никакви действителни събития, а вместо това е измислено представяне на хипотетичен филм. Шварц уточни, че описаните сценарии са чисто измислени и нямат никакво отношение към настоящите операции на Ripple или стратегическите решения по повод XRP.

„Това е просто фиктивен сюжет за измислен филм. Обстоятелствата, които са необходими, за да съвпаднат с реалността, все още не са се случили”, заяви Шварц, като подчерта, че биографичната му публикация за X не трябва да се възприема като индикация за плановете или действията на Ripple по отношение на XRP.

Уточнението на Шварц е важно, тъй като Ripple напредва с предстоящото пускане на стабилна монета. Въпреки слуховете няма признаци, че Ripple възнамерява да се откаже от XRP. Всъщност Ripple работи активно за повишаване на полезността и приемането на XRP Ledger чрез различни стратегически партньорства. Ripple остава посветена на мисията си да трансформира трансграничните плащания. Компанията продължава да участва в множество инициативи, насочени към подобряване на ефективността и обхвата на нейната блокчейн технология, като XRP играе ключова роля в много от тези усилия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ мениджър на фондове намалява позициите си в Nvidia – ето защо

Пол Уик от Seligman Investments е намалил дела си в Nvidia, изразявайки съмнения относно бъдещия ръст на приходите на компанията.

22.06.2024 10:30 1 мин. четене

Китай предупреди Европа за потенциална “търговска война”

Германският министър на икономиката Роберт Хабек пристигна в Пекин на 21 юни на тридневно посещение на фона на ескалиращото търговско напрежение между Европейския съюз и Китай във връзка с предложените мита върху вноса на електрически превозни средства.

22.06.2024 10:00 2 мин. четене

БРИКС: Все повече азиатски държави подкрепят съюза в борбата срещу Запада

Министър-председателят на Малайзия Анвар Ибрахим планира да се присъедини към БРИКС – икономическия блок, представляващ страните от глобалния Юг.

22.06.2024 9:00 1 мин. четене

БРИКС: Още една държава загърбва долара, затвърждавайки съюза си с Русия

На фона на усилията на БРИКС за дедоларизация, Виетнам обяви плана си да се откаже от щатския долар в международната търговия.

22.06.2024 8:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.