НАЧАЛО Други

Roaring Kitty с първата си публична поява от 3 години насам – какво да очакваме?

07.06.2024 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Roaring Kitty с първата си публична поява от 3 години насам – какво да очакваме?

Кийт Джил, известен още като "Roaring Kitty", се завърна в социалните медии, като възроди интереса към GameStop (GME) и доведе до значително увеличение на цената на акциите на компанията.

Това възстановяване привлече вниманието на платформата за търговия на Morgan Stanley, E*Trade, което показва въздействието на Гил само за един месец.

Планираното излъчване на живо в канала Roaring Kitty в YouTube, насрочен за петък, 7 юни (19:00 ч. българско време), бележи първата му публична поява от 2021 г. насам. Новината за събитието доведе до над 40% ръст на акциите на GameStop в четвъртък, което подсказва за потенциално по-нататъшно развитие на събитията.

Макар че описанието на видеото включва отказ от отговорност, за съдържанието му не се знае почти нищо друго.

Предишните му анализи на акциите в YouTube активизираха феновете му да купуват акциите през 2020 г.

С нарастването на очакването за първата публична поява на Гил от доста време насам, всички погледи са насочени към GameStop и потенциалното въздействие на неговите думи и действия.

Въпреки че Гил сподели няколко анализа на GME през 2020 и 2021 г., живите излъчвания на Roaring Kitty се фокусират предимно върху общообразователно съдържание.

По време на тези стриймове Гил разработва своя подход за търговия и насочва зрителите към различни техники за проучване и анализ, които използва.

Обикновено с продължителност около 3 часа, всеки стрийм обхваща дискусии върху редица акции, придружени от съвети и препоръки.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Trezor представя новата си серия хардуерни портфейли

Компанията за крипто портфейли Trezor официално обяви стартирането на Trezor Expert – персонализирана индивидуална услуга.

14.06.2024 17:30 1 мин. четене

АСЕАН започва да страни от Китай и се насочва към САЩ

Според неотдавнашно проучване, износът на страните от ASEAN за САЩ е надминал този на Китай за първи път от шест тримесечия насам.

14.06.2024 17:00 1 мин. четене

Биткойн титанът MicroStrategy увеличи предлагането на акции до $700 милиона

MicroStrategy, най-големият притежател на Биткойн (BTC), обяви на 14 юни цената на конвертируемите първостепенни облигации с падеж 2032 г, които възлизат на обща стойност от $700 милиона, което е с $200 милиона повече от първоначално обявените стойности.

14.06.2024 16:00 1 мин. четене

OPEC може да започне да губи контрола върху глобалните пазари на петрол

Общото мнение на експертната общност е, че ОПЕК+ може да не успее да поддържа цените на петрола на пазара, като контролира производството си, тъй като Международната агенция по енергетика (IEA) прогнозира завишено световното предлагане.

14.06.2024 14:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.