НАЧАЛО Биткойн

Директора на Galaxy Digital вярва, че Биткойн ще достигне $30,000 до края на март

февруари 17, 2023 10:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Директора на Galaxy Digital вярва, че Биткойн ще достигне $30,000 до края на март

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital Holdings, Майк Новограц вярва, че има шанс Биткойн (BTC) да достигне нивото от $30,000 или повече преди края на март.

На конференция на Bank of America, състояла се на 15 февруари, Новограц заяви:

Гледайки ценовото действие, гледайки вълнението на обаждащите се клиенти, натрупващото се FOMO (страх от пропускане на възможност) – няма да се изненадам, ако до края на тримесечието [цената на Биткойн достигне] $30,000.

Не отдавна той сподели, че Биткойн може да достигне $500,000 до края на 2027 г., ако Федералният резерв (Фед) на САЩ продължи да повишава лихвените проценти.

По време на конференцията Новограц отново спомена повишенията на лихвените проценти от страна на председателя на Фед, Джером Пауъл, който за последен път обяви повишение на лихвения процент с 25 базисни пункта на 1 февруари.

Новограц сподели, че непоколебимата нагласа на председателя на Фед буди скептицизъм в него:

Това, което ме кара да съм скептичен, че тази година може да имаме [подем и връщане към старите върхове на цената] е председателят Пауъл. Той наистина прави това, което казва, че ще направи, и не виждам Фед да [промени мнението си] скоро.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: $30,000 действа като „магнит“ за цената, твърди анализатор


Заедно с повишението на лихвените проценти на Фед в началото на февруари Пауъл посочи, че инфлацията в САЩ е започнала да се забавя, при което Биткойн за кратко време се покачи над $24,000, но малко след това спадна под $22,000.

След като на 14 февруари данните за индекса на потребителските цени в САЩ за януари се оказаха приблизително според очакванията, Биткойн поскъпна с близо 12% за 24 часа и достигна над $24,900 – най-високото си ниво от средата на август. Към момента на писане на статията флагманската криптовалута се търгува за около $24,580.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене