НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: $30,000 действа като “магнит” за цената, твърди анализатор

февруари 16, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: $30,000 действа като “магнит” за цената, твърди анализатор

Биткойн (BTC) може да надмине Етериум (ETH), според анализатор, подвизаващ се под псевдонима Калео (Kaleo).

Той също така смята, че двойката ETH/BTC сега се търгува под диагонална трендлиния, което намеква, че ETH вероятно ще изостане от BTC по отношение на печалбите.

Мечата графика на ETH/BTC обикновено предполага, че Биткойн ще увеличава стойността си по-бързо от Етериум и други алткойни.

Освен това Калео твърди, че Биткойн ще достигне ценовото ниво от $30,000, след като отскочи от подкрепата около $21,000, като подкрепата на високата времева рамка се задържа стабилна.

bitcoin

ETH/BTC се търгува под диагоналната трендлиния

Според анализатора графиката на ETH/BTC показва относителна сила на водещата криптовалута. Той предполага, че когато двойката ETH/BTC се търгува под диагонална трендлиния, това означава, че Етериум вероятно ще се представи по-слабо от Биткойн.

chart

Това може да означава, че инвеститорите може да се отдръпнат от алткойните и да се съсредоточат върху BTC, тъй като може да го разглеждат като по-сигурен актив.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: SEC ще гласува за нови правила, засягащи крипто услугите


Биткойн над съпротиватата на $22,400

Kaleo смята, че Биткойн ще набере по-голяма инерция в краткосрочен план, ако преодолее съпротивата при $22,400, над която се намира към момента на писане на статията.

Данните за индекса на потребителските цени се оказаха малко по-високи от очакваното, като пазарът остана сравнително без промяна. Индексът S&P 500 и индексът Nasdaq-100 (NDX) показват признаци на волатилност, като BTC демонстрира сила. Калео смята, че нивото от $30,000 e “магнит” за Биткойн.

Заключение

В обобщение, Калео предполага, че двойката ETH/BTC се търгува под диагонална трендлиния, което показва, че ETH вероятно ще изостане от BTC по отношение на печалбите.

Анализаторът прогнозира, че най-голямата криптовалута ще достигне $30,000 и ще набере по-голяма инерция, след като вече е преодолял съпротивата при $22,400. Ще бъде интересно да се види как ще се представят Биткойн и Етериум през следващите седмици и дали прогнозите на Калео са точни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Какво може да се случи с Биткойн след решението на Фед относно лихвените проценти?

Биткойн трейдърите и инвеститорите очакват с нетърпение съобщението на Федералния резерв (Фед) относно лихвените проценти, което се очаква да окаже значително влияние върху крипто пазара.

март 22, 2023 16:00 3 мин. четене

Биткойн: Пазарът може да е свръхкупен – какво следва?

Стрелката на индекса на страха и алчността (Crypto Fear and Greed Index), инструмент за измерване на пазарните настроения към криптовалутите, се повиши до нов връх, който не е достиган от ноември 2021 г. – когато Биткойн достигна $69,000.

март 22, 2023 7:00 2 мин. четене

Биткойн ще стигне $50,000 по-бързо отколкото повечето хора очакват

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, наскоро сподели актуализираните си виждания за потенциалния възход на Биткойн.

март 21, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн: MicroStrategy почти изплуваха на цената на покупка

Стойността на Биткойн се доближава до средната покупна цена на най-големия публичен притежател на криптовалутата – MicroStrategy.

март 21, 2023 19:00 2 мин. четене