НАЧАЛО Други

ДАО проект губи $200 милиона след срива на Terra

септември 15, 2022 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ДАО проект губи $200 милиона след срива на Terra

Apollo ДАО, децентрализирана автономна организация, изградена върху блокчейна Terra, заяви, че затваря трезорите си за Terra Classic (LUNC) - преди позната като Terra (LUNA).

Разработчиците на проекта написаха:

След разпадането на Terra Apollo продължи да поддържа своите LP [доставчици на ликвидност] трезори на Terra Classic; поради ниската възвръщаемост и високото ниво на необходимата поддръжка обаче, вече няма смисъл да поддържа мрежата Terra Classic.

Apollo ДАО, състояща се от над 10,000 притежатели на токени, изгради своите трезори основно за търговия с Terra USD (USTC) и Terra Luna (LUNC). От май насам стойността и на двата токена спадна драстично, а съоснователят До Куон в момента се издирва в Южна Корея за предполагаемо нарушаване на законите за капиталовия пазар на страната.

Освен това, разработчиците на проекта обясниха, че новото предложение на Terra за облагането на всяка транзакция по веригата LUNC с 1.2% данък би било твърде трудно да се приложи на нейната платформа без значителен капитал.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Бахрейн се обръща към Биткойн за своята финансова инфраструктура

При стартирането си през септември миналата година общата заключена стойност (TVL) в Apollo ДАО достигна връх от около $200 милиона. Към момента на публикуване TVL на Apollo е спаднала до по-малко от $125,000. Потребителите се насърчават да изтеглят всички останали средства преди стартирането на новото данъчно предложение на Terra.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Google Bard: Бъдещ ценови потенциал на XRP

Едно от последните постижения в тази област е Google Bard, който вече се използва за генериране на прогнози за движението на цените на различни криптовалути.

юни 1, 2023 7:00 2 мин. четене

Банката на Брикс емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана

Новата банка за развитие (NDB), създадена от страните от БРИКС, успешно емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана ($1.2 милиарда) на китайския междубанков пазар на облигации.

юни 1, 2023 6:00 2 мин. четене

Binance предполагаемо в процес на съкращения

Множество източници са потвърдили пред WuBlockchain, че една от най-големите крипто борси в света, Binance, е започнала съкращения на персонала, въпреки че точният процент на съкращенията остава неясен.

май 31, 2023 21:00 2 мин. четене

Рестриктивните правила за криптовалутите в САЩ са в полза на Китай според директора на Coinbase

Главният изпълнителен директор на Coinbase, Брайън Армстронг предупреди за потенциалните последици от рестриктивните политики за криптовалутите в САЩ, предполагайки, че държави като Китай в крайна сметка биха могли да получат предимство.

май 31, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.