НАЧАЛО Други

ДАО проект губи $200 милиона след срива на Terra

септември 15, 2022 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ДАО проект губи $200 милиона след срива на Terra

Apollo ДАО, децентрализирана автономна организация, изградена върху блокчейна Terra, заяви, че затваря трезорите си за Terra Classic (LUNC) - преди позната като Terra (LUNA).

Разработчиците на проекта написаха:

След разпадането на Terra Apollo продължи да поддържа своите LP [доставчици на ликвидност] трезори на Terra Classic; поради ниската възвръщаемост и високото ниво на необходимата поддръжка обаче, вече няма смисъл да поддържа мрежата Terra Classic.

Apollo ДАО, състояща се от над 10,000 притежатели на токени, изгради своите трезори основно за търговия с Terra USD (USTC) и Terra Luna (LUNC). От май насам стойността и на двата токена спадна драстично, а съоснователят До Куон в момента се издирва в Южна Корея за предполагаемо нарушаване на законите за капиталовия пазар на страната.

Освен това, разработчиците на проекта обясниха, че новото предложение на Terra за облагането на всяка транзакция по веригата LUNC с 1.2% данък би било твърде трудно да се приложи на нейната платформа без значителен капитал.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Бахрейн се обръща към Биткойн за своята финансова инфраструктура

При стартирането си през септември миналата година общата заключена стойност (TVL) в Apollo ДАО достигна връх от около $200 милиона. Към момента на публикуване TVL на Apollo е спаднала до по-малко от $125,000. Потребителите се насърчават да изтеглят всички останали средства преди стартирането на новото данъчно предложение на Terra.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

BlackRock ще стартира ETF за метавселена

BlackRock Inc. планира да създаде ETF, за да даде на клиентите си възможност да добавят в портфолиата си компании с експозиция към метавселената.

септември 30, 2022 11:30 1 мин. четене

Политиците в ЕС критикуват ролята на Amazon в дигиталното евро

Членове на Европейския парламент (ЕП) разкритикуваха решението на Европейската централна банка (ЕЦБ) да привлече Amazon за партньор.

септември 30, 2022 10:12 1 мин. четене

Основателят на Solana посочи основният проблем на крипто пространството

Съоснователят на Solana Анатолий Яковенко наскоро заяви пред Fortune, че проблемите със самопопечителството остават основната пречка за масовото приемане.

септември 29, 2022 20:56 1 мин. четене