НАЧАЛО Други

ДАО проект губи $200 милиона след срива на Terra

септември 15, 2022 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ДАО проект губи $200 милиона след срива на Terra

Apollo ДАО, децентрализирана автономна организация, изградена върху блокчейна Terra, заяви, че затваря трезорите си за Terra Classic (LUNC) - преди позната като Terra (LUNA).

Разработчиците на проекта написаха:

След разпадането на Terra Apollo продължи да поддържа своите LP [доставчици на ликвидност] трезори на Terra Classic; поради ниската възвръщаемост и високото ниво на необходимата поддръжка обаче, вече няма смисъл да поддържа мрежата Terra Classic.

Apollo ДАО, състояща се от над 10,000 притежатели на токени, изгради своите трезори основно за търговия с Terra USD (USTC) и Terra Luna (LUNC). От май насам стойността и на двата токена спадна драстично, а съоснователят До Куон в момента се издирва в Южна Корея за предполагаемо нарушаване на законите за капиталовия пазар на страната.

Освен това, разработчиците на проекта обясниха, че новото предложение на Terra за облагането на всяка транзакция по веригата LUNC с 1.2% данък би било твърде трудно да се приложи на нейната платформа без значителен капитал.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Бахрейн се обръща към Биткойн за своята финансова инфраструктура

При стартирането си през септември миналата година общата заключена стойност (TVL) в Apollo ДАО достигна връх от около $200 милиона. Към момента на публикуване TVL на Apollo е спаднала до по-малко от $125,000. Потребителите се насърчават да изтеглят всички останали средства преди стартирането на новото данъчно предложение на Terra.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase глобени с $3.6 милиона

Coinbase, водещата борса за криптовалути, базирана в САЩ, получи санкция в размер на $3.6 милиона от Нидерландксата централна банка (DNB) за това, че не е получила съответната регистрация, преди да започне да предоставя крипто услуги в страната.

януари 26, 2023 18:00 2 мин. четене

FTX публикува пълен списък на своите кредитори

Публикуван е пълен списък на кредиторите, на които управляваната от Сам Банкман-Фрийд фалирала криптоборса – FTX дължи пари.

януари 26, 2023 12:23 2 мин. четене

Крипто и блокчейн решават ключов проблем, твърди комисар на SEC

Kомисар в Комисията по ценни книжа и борси (SEC), заяви, че след ужасната година участниците в сектора трябва да си спомнят какво всъщност представлява криптовалутата.

януари 26, 2023 11:37 2 мин. четене

BlockFi ще продава майнинг оборудването си, за да покрива дългове

Изглежда, че вече несъществуващата компания за криптовалутни заеми BlockFi възнамерява да се освободи от дългове на стойност около $160 милиона, които са гарантирани от около 68,000 машини за добив на Биткойн, като част от процесите за подаване на молба за защита от фалит.

януари 26, 2023 9:11 2 мин. четене