Home

Крипто миньорите са продали Биткойн за $2 милиарда от началото на месеца

24.06.2024 7:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто миньорите са продали Биткойн за $2 милиарда от началото на месеца

Биткойн миньорите са продали BTC на стойност $2 милиарда от началото на юни, което е най-бързата разпродажба за повече от година и е довело до 14-годишно дъно.

Биткойн миньорите са продали BTC на стойност $2 милиарда от юни насам, което е най-голямата разпродажба за повече от година и е довела до 14-годишно дъно. Тази съществена разпродажба предизвика сътресения на пазара и породи опасения относно краткосрочното ценово действие на водещата криптовалута.

Няколко са факторите, които предизвикват този отлив, включително неотдавнашното халвинг събитие и значителният спад на рентабилността. След халвинга повишените разходи притиснаха миньорите да продават.

Въпреки положителните новини, като покупката на близо 12,000 BTC от Microstrategy, бичата прогноза на Артър Хейс и подкрепата на Майкъл Дел, ценовото действие на Биткойн остава слабо, като към момента на писане на статията се търгува на $63,600.

Резервите на миньорите са намалели с 50,000 BTC от началото на годината, което отразява финансовото затруднение.

Към натиска върху пазара се прибавя и фактът, че германското правителство наскоро продаде около 3,000 BTC, като се съобщава, че предстои да бъдат продадени още 47,000 BTC.

Пазарните спекулации предполагат ограничаване на цените на Биткойн в краткосрочен план, но предвиждат бича тенденция към края на годината. Големите продажби на кол-опции, изтичащи в рамките на един месец, и агресивните покупки за периода от септември до декември показват очаквания за лятна консолидация, последвана от бичо рали.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн проби $66,000 и продължава да върви нагоре

Биткойн (BTC) отново се върна на бичия път, като се приближи до ключовата бариера от $70,000.

19.07.2024 19:03 1мин. четене

Биткойн може да продължи нагоре, ако задържи това ниво на подкрепа

Аанализаторът Бенджамин Коуен предполага, че вероятността Биткойн (BTC) да отбележи значително ценово повишение ще нарасне, ако успее да надмине ключова пълзяща средна.

19.07.2024 17:30 1мин. четене

Близнаците Уинкълвос даряват $1 милион в Биткойн, за да подкрепят борбата за Сената срещу Елизабет Уорън

На 18 юли Тайлър Уинкълвос, съосновател на крипто борсата Gemini, обяви забележително политическо дарение на стойност $500,000 в BTC в подкрепа на кампанията на Джон Дийтън за Сената в Масачузетс.

19.07.2024 14:30 1мин. четене

Биткойн и Етериум опции на стойност $1.8 милиарда изтичат днес

Днес изтича срокът на валидност на опции за Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) на стойност близо $1.8 милиарда, което поражда очаквания за засилване на пазарните сътресения.

19.07.2024 14:06 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.