Home

Ето защо може да очакваме скорошно възстановяване на цената на Биткойн

23.06.2024 9:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо може да очакваме скорошно възстановяване на цената на Биткойн

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $64,264 след предимно меча седмица. Но има три причини, поради които може да смятаме, че може да се задава възстановяване на пазара.

Първо, наскоро имаше значителни разпродажби на Биткойн, включително прехвърлянето на 25,000 BTC на стойност $1.6 милиарда от “спящ” портфейл. Отделно друг кит прехвърли 11,000 BTC за над $700 милиона с предполагаема цел продажба.

Въпреки това, на фона на скорошния спад, изглежда мечките се изчерпват, което може да доведе до увеличаване на покупките и последващо възстановяване на цените, тъй като цената в момента изглежда като подходяща входна точка.

Второ, противно на изходящите потоци от $545 милиона от спот Биткойн ETF през миналата седмица, емитентите остават оптимисти за възстановяване през следващата седмица.

Те очакват подновяване на притока въпреки неотдавнашната вяла търговска активност и опасенията относно краткосрочното представяне на Биткойн.

И накрая, потенциалното одобрение на S-1 заявленията за спот Етериум ETF от Комисията по ценни книжа и борсите може да окаже положително въздействие върху Биткойн.

Неотдавнашното решение на SEC да се откаже от разследването на Етериум 2.0 показва благоприятен изход за Етериум ETF-ите, което предвещава добри резултати и за Биткойн.

Тези фактори допринасят за убеждението, че достигането на $100,000 от Биткойн в средносрочен план остава възможност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Kraken приключи изплащанията от Mt. Gox, без да предизвика разпродажба на Биткойн

Kraken приключи процеса на изплащане на суми на кредиторите на Mt. Gox, без да предизвика очакваната разпродажба на BTC.

24.07.2024 19:05 2мин. четене

Ferrari започва да приема плащания с Биткойн в Европа

На 24 юли Ferrari обяви плановете си да разшири възможността за плащане с криптовалута до европейските си представителства до края на месеца.

24.07.2024 19:01 1мин. четене

Riot Platforms придобива Block Mining, за да разшири добивния капацитет на Биткойн

Riot Platforms, основен играч в добива на BTC, ще купи Block Mining, базиран в Кентъки, в сделка на стойност $92.5 милиона.

24.07.2024 18:30 1мин. четене

Популярен трейдър предупреди за спад на долара и подкрепи Биткойн

Известният икономист Питър Бранд изрази загриженост относно потенциалния рязък спад на щатския долар и предложи Биткойн като жизнеспособен алтернативен актив.

24.07.2024 16:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.