НАЧАЛО Други

Crypto.com получи разрешение за работа във Франция

септември 29, 2022 9:11 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto.com получи разрешение за работа във Франция

Борсата за криптовалути Crypto.com получи регулаторно одобрение да работи като доставчик на услуги за дигитални активи (DASP) във Франция.

Базираната в Сингапур борса за криптовалути Crypto.com получи одобрение да предлага услугите си във Франция като DASP. Новината следва регистрацията на Crypto.com във френския борсов регулатор Autorité des Marchés Financiers (AMF).

Одобрението беше осигурено, след като платформата беше одобрена от френския финансов регулатор, Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution (ACPR). Това развитие допълва стремежа на компанията към регулаторно одобрение в основните юрисдикции по света.

Регулаторното одобрение ще помогне на компанията да предлага различни продукти и услуги в съответствие с местните разпоредби на клиентите, а Crypto.com се надява, че този ход във Франция ще подпомогне усилията ѝ да разшири услугите си в Европа. Съобщението, публикувано вчера на уебсайта на борсата, гласи:

За да получи регулаторно одобрение, Crypto.com беше подложена на строг преглед, особено по отношение на борбата с прането на пари и финансирането на тероризма. С тази регистрация Crypto.com ще предостави на клиентите си във Франция набор от продукти и услуги в съответствие с местните разпоредби.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Достигнали сме дъно, твърди Марк Юско


Главният изпълнителен директор на Crypto.com, Крис Марзалек, коментира френската регистрация, като заяви:

Европейският пазар е от основно значение за дългосрочния растеж и успех на Crypto.com и ние сме изключително горди, че сега получихме регистрация във Франция от AMF. Очакваме с нетърпение да продължим да работим с AMF и ACPR, докато въвеждаме нашите продукти и услуги във Франция, предлагайки на потребителите цялостна, сигурна и защитена крипто платформа.

Crypto.com също така е придобила лицензи, регистрации и временни одобрения в Сингапур, Великобритания, в Дубай чрез своя лиценз за виртуални активи, Кипър, Южна Корея, Италия, Каймановите острови и Канада. Компанията обаче е получила само предварителна регистрация в Администрацията за ценни книжа на Онтарио.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.