НАЧАЛО Други

Crypto.com получи разрешение за работа във Франция

29.09.2022 9:11 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto.com получи разрешение за работа във Франция

Борсата за криптовалути Crypto.com получи регулаторно одобрение да работи като доставчик на услуги за дигитални активи (DASP) във Франция.

Базираната в Сингапур борса за криптовалути Crypto.com получи одобрение да предлага услугите си във Франция като DASP. Новината следва регистрацията на Crypto.com във френския борсов регулатор Autorité des Marchés Financiers (AMF).

Одобрението беше осигурено, след като платформата беше одобрена от френския финансов регулатор, Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution (ACPR). Това развитие допълва стремежа на компанията към регулаторно одобрение в основните юрисдикции по света.

Регулаторното одобрение ще помогне на компанията да предлага различни продукти и услуги в съответствие с местните разпоредби на клиентите, а Crypto.com се надява, че този ход във Франция ще подпомогне усилията ѝ да разшири услугите си в Европа. Съобщението, публикувано вчера на уебсайта на борсата, гласи:

За да получи регулаторно одобрение, Crypto.com беше подложена на строг преглед, особено по отношение на борбата с прането на пари и финансирането на тероризма. С тази регистрация Crypto.com ще предостави на клиентите си във Франция набор от продукти и услуги в съответствие с местните разпоредби.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Достигнали сме дъно, твърди Марк Юско


Главният изпълнителен директор на Crypto.com, Крис Марзалек, коментира френската регистрация, като заяви:

Европейският пазар е от основно значение за дългосрочния растеж и успех на Crypto.com и ние сме изключително горди, че сега получихме регистрация във Франция от AMF. Очакваме с нетърпение да продължим да работим с AMF и ACPR, докато въвеждаме нашите продукти и услуги във Франция, предлагайки на потребителите цялостна, сигурна и защитена крипто платформа.

Crypto.com също така е придобила лицензи, регистрации и временни одобрения в Сингапур, Великобритания, в Дубай чрез своя лиценз за виртуални активи, Кипър, Южна Корея, Италия, Каймановите острови и Канада. Компанията обаче е получила само предварителна регистрация в Администрацията за ценни книжа на Онтарио.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Критиките към Биткойн са абсурдни – Антъни Скарамучи

Американският финансист Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, наскоро защити съоснователя на MicroStrategy Майкъл Сейлър от упреците на Биткойн критик, който твърди, че Сейлър е навредил повече на BTC, отколкото му е помогнал.

24.05.2024 1:00 2 мин. четене

Крипто платформата ByBit отрича слуховете за несъстоятелност

Слуховете за несъстоятелността на Bybit предизвикаха паника в крипто общността, предизвикана от грешка в платформата за ончейн анализи на Arkham.

23.05.2024 23:00 2 мин. четене

Икономиката на ОАЕ отбеляза ръст от 4.3% за последното тримесечие на 2023 година

По предварителни данни на правителството икономиката на Обединените арабски емирства (ОАЕ) се е разширила с 4.3% на годишна база през четвъртото тримесечие на 2023 г., като икономическият растеж, който не е свързан с петрола, значително изпреварва общия БВП.

23.05.2024 22:30 1 мин. четене

Binance разкри второто раздаване на токени от своя Megadrop – какво трябва да знаем

Binance раздвижва света на криптовалутите с въвеждането на втория проект в иновативната си airdrop платформа – Binance Megadrop.

23.05.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.