НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Достигнали сме дъно, твърди Марк Юско

28.09.2022 22:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Достигнали сме дъно, твърди Марк Юско

Основателят и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital Management, Марк Юско смята, че криптовалутите вече са преживели най-лошото от мечия пазар, когато Биткойн (BTC) се свлече близо до $17,000 този месец.

В ново интервю в YouTube, Юско каза, че цената на дигиталните активи може все още да се понижи на фона на разпродажбите след рекламираното преминаване към PoS на Етериум (ETH).

Изпълнителният директор сподели, че крипто пазарите са достигнали дъното си и сега са на път към следващия бичи цикъл.

Всъщност вярвам, че крипто зимата е приключила. Вярвам, че сме в крипто пролетта. Вярвам, че сме видели дъното.

Това не означава, че не можем да го тестваме отново. […] Наистина смятам, че се случи катарзисното разхлабване на ливъриджа в Биткойн

Смятам, че имаше много хора, които си мислеха, че когато Сливането се случи, изведнъж всички просто ще купят Етериум.

Юско твърди, че дори Федералният резерв да продължи увеличението на лихвените проценти това ще има ограничено въздействие върху световните цени, тъй като кризата поразява държавите по света.

Моето лично убеждение е, че сме в рецесия. Тя е плитка от типа на тази през 2001 г.  – не е депресия. Смятам, че ФЕД може да пренатегне и да счупи нещата, но ето какво – колко увеличения от страна на Федералният резерв ще променят цената на пшеницата, която излиза от Украйна? Това няма значение, нали?

Колко повишения на лихвения процент ще променят цената на природния газ от Русия за Европа? Няма значение. Може да се повишат 50 пъти, това няма да промени цената на газа. Те няма да намалят цената на газа, защото са ви хванали за гушата.

Колко повишения на тарифите ще променят Zero-Covid политиката в Китай и ще поправят веригата за доставки, за да мога действително да заменя колата си и да си купя нова Kia? 

Юско допълни, че ако ФЕД се отклони от сегашната си позиция по отношение на лихвените проценти, този ход може да бъде бичи за криптовалутите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Helium (HNT): Разкриха манипулации на пазара от вътрешни лица


Мисля, че сме в рецесия. Мисля, че заради това Фед ще направи обратен завой. Когато те обърнат посоката, ще имаме рали […].

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

3 ключови съвета при инвестицията в криптовалути

Участието в спекулативния свят на криптовалутите изисква подготвено мислене. Това е сфера, в която волатилността и рискът са постоянни величини, неподходящи за тези, които лесно се влияят от колебанията на пазара или манталитета на общността.

20.04.2024 19:00 2 мин. четене

Ето какво ще движи крипто пазарите след халвинга

В доклад от четвъртък Coinbase (COIN) подчерта, че траекторията на пазарите на дигитални активи след халвинга на Биткойн (BTC) е по-вероятно да бъде повлияна от макроикономически фактори, въпреки силните основи на криптовалутите.

20.04.2024 15:43 1 мин. четене

Биткойн се възстановява от скорошния срив след ескалацията на напрежението в Близкия изток

Биткойн се възстановява през последните дни, отчасти поради факта, че напрежението на геополитическия фронт намаля, облекчавайки по-ранните резки спадове на пазара на криптовалути.

20.04.2024 14:09 1 мин. четене

Биткойн: Какво разкрива коефициентът на нереализираните печалби за инвеститорските стратегии

В скорошен анализ на X, направен от Ки Йонг Джу, основател и главен изпълнителен директор на CryptoQuant, се разглеждат текущите нереализирани печалби, притежавани от различни групи Биткойн китове и миньори, въз основа на он чейн данни.

20.04.2024 13:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.