НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Достигнали сме дъно, твърди Марк Юско

септември 28, 2022 22:01 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Достигнали сме дъно, твърди Марк Юско

Основателят и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital Management, Марк Юско смята, че криптовалутите вече са преживели най-лошото от мечия пазар, когато Биткойн (BTC) се свлече близо до $17,000 този месец.

В ново интервю в YouTube, Юско каза, че цената на дигиталните активи може все още да се понижи на фона на разпродажбите след рекламираното преминаване към PoS на Етериум (ETH).

Изпълнителният директор сподели, че крипто пазарите са достигнали дъното си и сега са на път към следващия бичи цикъл.

Всъщност вярвам, че крипто зимата е приключила. Вярвам, че сме в крипто пролетта. Вярвам, че сме видели дъното.

Това не означава, че не можем да го тестваме отново. […] Наистина смятам, че се случи катарзисното разхлабване на ливъриджа в Биткойн

Смятам, че имаше много хора, които си мислеха, че когато Сливането се случи, изведнъж всички просто ще купят Етериум.

Юско твърди, че дори Федералният резерв да продължи увеличението на лихвените проценти това ще има ограничено въздействие върху световните цени, тъй като кризата поразява държавите по света.

Моето лично убеждение е, че сме в рецесия. Тя е плитка от типа на тази през 2001 г.  – не е депресия. Смятам, че ФЕД може да пренатегне и да счупи нещата, но ето какво – колко увеличения от страна на Федералният резерв ще променят цената на пшеницата, която излиза от Украйна? Това няма значение, нали?

Колко повишения на лихвения процент ще променят цената на природния газ от Русия за Европа? Няма значение. Може да се повишат 50 пъти, това няма да промени цената на газа. Те няма да намалят цената на газа, защото са ви хванали за гушата.

Колко повишения на тарифите ще променят Zero-Covid политиката в Китай и ще поправят веригата за доставки, за да мога действително да заменя колата си и да си купя нова Kia? 

Юско допълни, че ако ФЕД се отклони от сегашната си позиция по отношение на лихвените проценти, този ход може да бъде бичи за криптовалутите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Helium (HNT): Разкриха манипулации на пазара от вътрешни лица


Мисля, че сме в рецесия. Мисля, че заради това Фед ще направи обратен завой. Когато те обърнат посоката, ще имаме рали […].

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Твърде късно ли е да закупите Биткойн преди 2023?

Биткойн все още диктува модата в крипто света. Но дали си струва да купите сега? Има ли нови проекти на хоризонта? Нека видим в тази статия.

декември 8, 2022 17:19 1 мин. четене

Биткойн: Въпреки забраната, Китай още е движеща сила в пространството

Въпреки че Китай започна да ограничава използването на криптовалути, най-вече на Биткойн (BTC), още през 2013 г., оттогава страната неволно придоби и запази статута на тих крипто кит.

декември 8, 2022 13:55 1 мин. четене

Биткойн обезпечението на Binance вдъхва доверие на пазара

Според световната одиторска компания Mazars гигантът криптоборсата Binance има достатъчно резерви, за да подкрепи Биткойните (BTC) на своите потребители.

декември 8, 2022 12:40 1 мин. четене

Биткойн: Вижте колко са реализираните загуби на инвеститорите

След тазгодишния срив на криптопазарите много от инвеститорите, както тези на дребно, така и институционалните намалиха експозицията си към Биткойн или напълно избягаха от позициите си.

декември 8, 2022 7:37 1 мин. четене