НАЧАЛО Други

Кристиано Роналдо с първата си NFT колекция

ноември 17, 2022 18:37 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кристиано Роналдо с първата си NFT колекция

Първата NFT колекция на Кристиано Роналдо ще бъде налична в петък, 18 ноември, като част от ексклузивно, многогодишно партньорство с Binance.

Пускането на колекцията е подкрепено от глобална маркетингова кампания с участието на Роналдо, целяща да запознае феновете му с Web3 пространството чрез света на незаменяемите токени (NFT).

И Хъ, съосновател и главен маркетингов директор на Binance:

Вярваме, че метавселената и блокчейнът са бъдещето на интернет. За нас е чест да си сътрудничим с Кристиано, за да помогнем на повече хора да разберат блокчейн и да покажем как изграждаме Web3 инфраструктура за спортната и развлекателната индустрия.

Кристиано Роналдо сподели следното по отношение на инициативата:

За мен е важно да създадем нещо запомнящо се и уникално за моите фенове, тъй като те са много голяма част от моя успех. С Binance успях да направя нещо, което не само улавя страстта на играта, но и възнаграждава феновете за всички години подкрепа.

Cristiano Ronaldo NFT ще се появи на 18 ноември и ще включва седем анимирани статуетки с четири нива на рядкост:

  • супер-супер рядка (SSR)
  • супер рядка (SR)
  • рядка (R)
  • нормална (N). 

Всяко NFT изобразява Роналдо в емблематичен момент от живота му – от решаващите за кариерата му удари със задна ножица до детството му в Португалия.

5 супер-супер редки и 40 супер редки NFT ще бъдат предложени на търг на Binance, който ще остане отворен за 24 часа. Цените на търговете ще започнат от 10,000 BUSD за SSR и 1,700 BUSD за SR.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: FTX: За клиентите вероятно няма да има обезщетение


Останалите 6,600 NFT, от които 600 R и 6,000 N ще бъдат предлагани в Binance на цени, започващи от 77 BUSD за бройките с нормална рядкост. Всяко ниво на рядкост ще се предлага със собствен набор от изключителни екстри от сорта на:

  • лично съобщение от Кристиано Роналдо
  • стоки с автограф на CR7 и Binance
  • гарантиран достъп до всички бъдещи CR7 NFT
  • безплатни мистериозни CR7 кутии 
  • участие в раздавания с подписани артикули и награди

Освен това новите потребители, които се регистрират в Binance (и завършат процедурите по „опознаване на клиента“ – KYC), ще получат мистериозна кутия, която може да включва NFT на Роналдо от ограничена серия. Мистериозните кутии ще са достъпни за първите 1.5 милиона от новите потребители на Binance, които се регистрират с референтен код – RONALDO.

За потребителите в САЩ, Binance.US предоставя безплатен NFT сувенир за потребителите направили депозит над определния праг в долари, направен в рамките на промоционалния период. Потребителите, които получат NFT сувенира, ще получат и достъп до белия списък за закупуване на бъдещи Cristiano Ronaldo незаменяеми токени. 

Бъдещите NFT колекцията на Кристиано Роналдо ще бъдат налични в началото на 2023 г. и ще бъдат налични единствено в Binance.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Банкман-Фрийд бележи ранна победа в едно от делата срещу него

Бившият главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд постигна ранна победа в дело, свързано със законите за ценните книжа в Тексас.

февруари 4, 2023 20:00 2 мин. четене

Chainalysis съкращава 5% от персонала си

Компанията за блокчейн анализи Chainalysis намали броя на служителите си, тъй като се реорганизира, за да се приспособи към предизвикателствата на крипто пазара.

февруари 4, 2023 18:00 1 мин. четене

Ripple са изключително уверени за изхода от делото срещу SEC

Ripple публикува актуална информация за съдебното дело, заведено от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ, което обвинява компанията в продажба на XRP като нерегистрирана ценна книга.

февруари 4, 2023 17:00 2 мин. четене

100% ръст на акциите на MicroStrategy (MSTR)

Производителят на софтуер за бизнес анализи MicroStrategy закупи над 8,800 биткойна (BTC) по време на масовия срив, който пазарът на криптовалути претърпя през 2022 г., докато акциите му се увеличиха повече от два пъти от началото на годината.

февруари 4, 2023 16:00 2 мин. четене