НАЧАЛО Други

Кристиано Роналдо с първата си NFT колекция

ноември 17, 2022 18:37 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кристиано Роналдо с първата си NFT колекция

Първата NFT колекция на Кристиано Роналдо ще бъде налична в петък, 18 ноември, като част от ексклузивно, многогодишно партньорство с Binance.

Пускането на колекцията е подкрепено от глобална маркетингова кампания с участието на Роналдо, целяща да запознае феновете му с Web3 пространството чрез света на незаменяемите токени (NFT).

И Хъ, съосновател и главен маркетингов директор на Binance:

Вярваме, че метавселената и блокчейнът са бъдещето на интернет. За нас е чест да си сътрудничим с Кристиано, за да помогнем на повече хора да разберат блокчейн и да покажем как изграждаме Web3 инфраструктура за спортната и развлекателната индустрия.

Кристиано Роналдо сподели следното по отношение на инициативата:

За мен е важно да създадем нещо запомнящо се и уникално за моите фенове, тъй като те са много голяма част от моя успех. С Binance успях да направя нещо, което не само улавя страстта на играта, но и възнаграждава феновете за всички години подкрепа.

Cristiano Ronaldo NFT ще се появи на 18 ноември и ще включва седем анимирани статуетки с четири нива на рядкост:

  • супер-супер рядка (SSR)
  • супер рядка (SR)
  • рядка (R)
  • нормална (N). 

Всяко NFT изобразява Роналдо в емблематичен момент от живота му – от решаващите за кариерата му удари със задна ножица до детството му в Португалия.

5 супер-супер редки и 40 супер редки NFT ще бъдат предложени на търг на Binance, който ще остане отворен за 24 часа. Цените на търговете ще започнат от 10,000 BUSD за SSR и 1,700 BUSD за SR.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: FTX: За клиентите вероятно няма да има обезщетение


Останалите 6,600 NFT, от които 600 R и 6,000 N ще бъдат предлагани в Binance на цени, започващи от 77 BUSD за бройките с нормална рядкост. Всяко ниво на рядкост ще се предлага със собствен набор от изключителни екстри от сорта на:

  • лично съобщение от Кристиано Роналдо
  • стоки с автограф на CR7 и Binance
  • гарантиран достъп до всички бъдещи CR7 NFT
  • безплатни мистериозни CR7 кутии 
  • участие в раздавания с подписани артикули и награди

Освен това новите потребители, които се регистрират в Binance (и завършат процедурите по “опознаване на клиента” – KYC), ще получат мистериозна кутия, която може да включва NFT на Роналдо от ограничена серия. Мистериозните кутии ще са достъпни за първите 1.5 милиона от новите потребители на Binance, които се регистрират с референтен код – RONALDO.

За потребителите в САЩ, Binance.US предоставя безплатен NFT сувенир за потребителите направили депозит над определния праг в долари, направен в рамките на промоционалния период. Потребителите, които получат NFT сувенира, ще получат и достъп до белия списък за закупуване на бъдещи Cristiano Ronaldo незаменяеми токени. 

Бъдещите NFT колекцията на Кристиано Роналдо ще бъдат налични в началото на 2023 г. и ще бъдат налични единствено в Binance.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Цените на руския петрол спадат – Индия ще засили покупките

На фона на спада на цената на руския суров петрол, която падна под границата от $60 за барел, заедно с по-широкия спад на международните бенчмаркове, Индия очаква увеличение на придобиването на руски петрол, както разкри високопоставен правителствен източник, говорил анонимно пред Reuters наскоро.

декември 9, 2023 20:00 2 мин. четене

Китай се закани да даде силен тласък на икономиката си през 2024 година

Китай пое ангажимент да засили фискалната си политика през 2024 г. в опит да стимулира икономиката си в затруднено положение. 

декември 9, 2023 17:00 2 мин. четене

Европа поема инициативата – задават се нови забрани за износа на руски газ

Страните от Европейския съюз са на път да прекратят окончателно вноса на руски газ с въвеждането на мерки, целящи да забранят достъпа на руски енергийни компании до техните газопроводи и терминали.

декември 9, 2023 11:15 3 мин. четене

БРИКС: Индия с важно съобщение за присъединяването на Пакистан към съюза

Индия, като член на БРИКС, наскоро отправи запитвания относно интереса на Пакистан да се присъедини към алианса.

декември 9, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.