НАЧАЛО Други

Coinbase стартира проучване на 5 нови токена

юли 14, 2018 14:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase стартира проучване на 5 нови токена

Базираният в Сан Франциско обмен на криптовалутати Coinbase обяви, че обмисля добавянето на пет нови монети, според пост в социалните мрежи.

Платформата за търговия разглежда възможността за добавяне на нови активи за търговия. Проучването включва Cardano (ADA) Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) и 0x (ZRX). Освен това Coinbase заяви, че ще води преговори с местните банки и регулаторни отговори за да бъде възможно приемането на новите активи.

През юни Coinbase обявиха, че ще добавят Ethereum Classic (ETC) на тяхната платформа, след което цената на ETC нарасна с повече от 25%. Според Coinbase, процесът на добавяне на ETC към платформата за обмен „върви по план“.

Coinbase добави, че ЕТC e много сходeн с Еthereum(ETH), докато новите активи, които влизат в проучването ще изискват по-голямо проучване, което по никакъв начин не гарантира, че ще може да се търгува с тях през Coinbase. Освен това Coinbase ще даде възмпожност да се купуват и продават новите активи само чрез „локален портфейл“, като в допълнение правят следното изкаване:

Ние ще дадем възможност за използване на новите актите през нашия сайт по oпределени начини, като например депозити и транзакции през прозрачните адреси на Zcash . Накрая някои от тези активи ще бъдат предложени и на други юрисдикции […] .

Въпросните дигитални валути изискват по-подробно проучване и все още не е сигурно кога или въобще дали някога ще бъдат пуснати официално през платформата. Също така Coinbase заявява, че „някои от тези активи могат да станат достъпни навсякъде, докато други могат да бъдат подкрепени само от определени юрисдикции“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене