НАЧАЛО Други

Coinbase стартира проучване на 5 нови токена

юли 14, 2018 14:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase стартира проучване на 5 нови токена

Базираният в Сан Франциско обмен на криптовалутати Coinbase обяви, че обмисля добавянето на пет нови монети, според пост в социалните мрежи.

Платформата за търговия разглежда възможността за добавяне на нови активи за търговия. Проучването включва Cardano (ADA) Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) и 0x (ZRX). Освен това Coinbase заяви, че ще води преговори с местните банки и регулаторни отговори за да бъде възможно приемането на новите активи.

През юни Coinbase обявиха, че ще добавят Ethereum Classic (ETC) на тяхната платформа, след което цената на ETC нарасна с повече от 25%. Според Coinbase, процесът на добавяне на ETC към платформата за обмен „върви по план“.

Coinbase добави, че ЕТC e много сходeн с Еthereum(ETH), докато новите активи, които влизат в проучването ще изискват по-голямо проучване, което по никакъв начин не гарантира, че ще може да се търгува с тях през Coinbase. Освен това Coinbase ще даде възмпожност да се купуват и продават новите активи само чрез „локален портфейл“, като в допълнение правят следното изкаване:

Ние ще дадем възможност за използване на новите актите през нашия сайт по oпределени начини, като например депозити и транзакции през прозрачните адреси на Zcash . Накрая някои от тези активи ще бъдат предложени и на други юрисдикции […] .

Въпросните дигитални валути изискват по-подробно проучване и все още не е сигурно кога или въобще дали някога ще бъдат пуснати официално през платформата. Също така Coinbase заявява, че „някои от тези активи могат да станат достъпни навсякъде, докато други могат да бъдат подкрепени само от определени юрисдикции“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене