НАЧАЛО Други

Coinbase ще добави нано Етериум фючърси

август 26, 2022 11:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase ще добави нано Етериум фючърси

Coinbase ще пусне на пазара втория си продукт за деривати в рамките на следващата седмица.

Фирмата заяви в блог публикация:

Борсата за деривати Coinbase ще пусне нано фючърсен договор за Ether (ET) на 29 август, тъй като продължаваме да изграждаме достъпен фючърсен пазар за търговците на дребно.

Подобно на нано фючърсите за Биткойн, всеки договор ще представлява част от токена ETH – в този случай 1/10 от единица. 

Продуктът „ще бъде достъпен за търговия чрез няколко водещи брокери на дребно и клирингови фирми на трети страни при стартирането му„, заявиха от Coinbase.

Coinbase стартира своята кампания на пазара на деривати по-рано тази година с придобиването на FairX – пазар на деривати, регулиран от Комисията за търговия със стокови фючърси. 

Coinbase се стреми да навлезе значително на пазара на крипто деривати в САЩ. Нейните по-широки пазарни амбиции подлежат на одобрение от страна на американските власти – състояние, което Coinbase посочи в своя блог в четвъртък. 

Финансовите пазари на Coinbase очакват одобрение за лиценза си за работа като търговец на фючърси („FCM“), за да предлагат фючърси директно на нашите клиенти, тъй като правим още една стъпка в създаването на достъпен и регулиран пазар на крипто деривати в САЩ„, заяви фирмата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ще има абсолютен срив на крипто пазара – Х. Дент


Според изявление на Coinbase, PayPal наскоро се присъедини към мрежата TRUST (Travel Rule Universal Solution Technology) на борсата, за да спазва нормативни изисквания. 

Мрежата TRUST на Coinbase има за цел да разкрива необходимите данни, като същевременно защитава неприкосновеността на личния живот на потребителите. Тя ще избегне използването на централно хранилище на потребителски данни и ще гарантира, че членовете ѝ са в съответствие с разпоредбите чрез решение за правно съответствие и управление на риска от Exiger.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене