НАЧАЛО Други

Coinbase претърпя временен срив на цялата система

14.05.2024 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase претърпя временен срив на цялата система

Топ крипто борсата Coinbase се сблъска с „прекъсване на системата“, което предизвика разследване от страна на компанията.

Според публикация в X екипът на борсата веднага е реагирал на проблема и уверява потребителите, че средствата им са в безопасност.

Посетителите на уебсайта на Coinbase бяха посрещнати със съобщение „503 Service Temporarily Unavailable“ (Временно недостъпна услуга).

Това не е първият случай, в който Coinbase се сблъсква с технически затруднения. През март борсата претърпя подобни проблеми, включително прекъсвания на платформата за търговия и погрешни индикации за нулеви салда при някои потребители, на фона на големи обеми на търговия.

Coinbase предостави актуална информация, че се е възстановила напълно от системния срив.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

Binance разкри инвестиция в децентрализирана борса от втори слой

Подразделението за рисков капитал на водещата по обем на търговия борса за криптовалути в света представи нова инвестиция в протокол за децентрализиран обмен (DEX).

22.05.2024 23:00 2 мин. четене

Web3 социална медия набира финансиране в размер на $150 милиона

Екипът, който стои зад Web3 платформата за социални медии Farcaster, е набрал $150 милиона финансиране, ръководено от Paradigm, с участието на A16z crypto, Haun Ventures, USV, Variant, Standard Crypto и други.

22.05.2024 21:30 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.