НАЧАЛО Други

Coinbase ограничава услугите си в Индия

септември 11, 2023 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase ограничава услугите си в Индия

Coinbase ще прекрати дейността си в Индия до края на този месец. Според неотдавнашен доклад на TechCrunch борсата за криптовалути е уведомила определени клиенти по имейл, че ще спре услугите си след 25 септември 2023 г.

В съобщението също така се препоръчва на потребителите да изтеглят всички средства, останали в сметките им, като се посочва:

Моля, имайте предвид, че ще имате достъп до Coinbase.com или до приложението Coinbase до 25 септември 2023 г., и ви препоръчваме да изтеглите всички средства, държани в сметката ви, до тази дата.

Според информацията това известие е насочено конкретно към избрани клиенти от Индия, като е предназначено за сметки, които са нарушили стандартите на борсата. Говорител на борсата обясни, че по време на неотдавнашен рутинен преглед на системите им са били маркирани сметки, които вече не отговарят на актуализираните им стандарти. Вследствие на това тези сметки ще бъдат деактивирани.

Въпреки че конкретните “актуализирани стандарти” не бяха разкрити, говорителят добави:

Обръщаме се към вас, за да ви информираме, че ще прекратим всички услуги на дребно на Coinbase, свързани с горепосочения ви акаунт, тъй като ще деактивираме достъпа за сметките на дребно, които вече не отговарят на актуализираните ни стандарти за тези услуги.

Важно е да се отбележи, че Coinbase също така притежава инвестиции в забележителни индийски крипто борси като CoinDCX и CoinSwitch Kuber. В доклада се отбелязва, че Coinbase е преустановила присъединяването на нови потребители от този регион, като вместо това ги насърчава да изтеглят приложението Coinbase Wallet.

Крипто борсата първоначално представи услугите си в Индия през 2022 г. Само три дни след старта обаче тя преустанови предоставянето на платежни услуги чрез интерфейса за обединени плащания (UPI) на своята платформа поради натиск от страна на местните регулаторни органи.

В неотдавнашното съобщение по електронната поща Coinbase увери потребителите, че техните средства са защитени в борсата и могат да бъдат прехвърлени в други крипто портфейли или услуги, включително Coinbase Wallet.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Какво е нужно на крипто пазара да се превърне в неизменна част от икономика

Създателят на Chainlink (LINK) Сергей Назаров смята, че провалът на банковата индустрия и последвалото разочарование на хората от традиционната финансова система може да доведе до масово приемане на криптовалутите.

октомври 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Coinbase придоби важен лиценз от централната банка на Сингапур

Coinbase, известният обмен на криптовалути, базиран в САЩ, наскоро получи лиценз за плащания от централната банка на Сингапур.

октомври 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Кога може да се усети ефекта от разширяването на БРИКС

БРИКС, първоначално консорциум на бързоразвиващи се икономики, не само издържа във времето, но и претърпя пълна трансформация след първата си среща на върха през 2009 г.

октомври 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Повод за притеснение ли е шокиращата консумация на енергия от изкуствения интелект?

В продължение на години основните медии демонизират Биткойн заради консумацията на енергия. Възходът на изкуствения интелект (AI) обаче и гладните за енергия процесори, които го задвижват, може да изместят най-популярната дигитална валута в света.

октомври 2, 2023 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.