НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Ето кога може да видим края на мечият пазар според анализатор

септември 11, 2023 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Ето кога може да видим края на мечият пазар според анализатор

Познат анализатор твърди, че за да може Биткойн (BTC) да сигнализира за края на настоящия си период на стагнация, трябва да премине ключов ценови диапазон.

Credible Crypto вярва, че BTC остава ограничен в рамките на сценарий с ограничен диапазон.

В близко бъдеще Credible Crypto очаква скромно корективно движение преди отскок:

Все още очаквам потапяне под $25,200. Търся стабилно задържане на $24,800, което може да доведе до отскок към $27,000 .

Анализаторът изказа предположение, че Биткойн може да започне нов възходящ тренд, ако успее да пробие горната граница на диапазона си, намираща се на приблизително $28,200. Този пробив вероятно ще означава приключване на фазата на консолидация на BTC:

Отвъд тази фаза на консолидация е изключително важно да се наблюдават две нива за значими бичи и мечи потвърждения: $28,200 (пробив над тях означава, според мен, че корекцията е достигнала дъното си), а под тях – същото ниво от $24,800, на което наблягам от известно време.

Анализаторът също така следи отблизо графиката на Bitcoin dominance (BTC.D), която измерва дела на общата капитализация на крипто пазара, който принадлежи на BTC. Според Credible Crypto, BTC.D предполага, че долната граница на цената на Биткойн в мечия пазар вече е установена, тъй като графиката последователно показва признаци на продължаване на бичия тренд.

Бичата графика на BTC.D означава, че стойността на Биткойн се повишава по-бързо от тази на другите криптовалути.

Както твърди Credible Crypto:

Скокът на доминацията на Биткойн е резултат от това, че за първи път от повече от две години насам виждаме ясно, трендово ценово действие. Всяко покачване на стойността на BTC от най-ниската ни точка от $15,000 насам води след себе си последващ по-висок връх в доминирането на BTC, последван от повишено дъно и продължение.

Биткойн доминацията предполага, че този път нещо се е променило – че това рали има по-голямо значение от всички предишни ралита през последните две години. Посланието е недвусмислено: дъното е установено и навлизаме в нова фаза на тренда.

Credible Crypto подчерта убеждението си, че Биткойн е готов за стабилен възходящ тренд, който потенциално може да кулминира в нов исторически връх за сметка на алтернативните криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

Доларът засенчва 115 други валути през последните 10 години, но не и Биткойн

Въпреки че премина през една от най-лошите инфлации на всички времена, щатският долар (USD) надмина 115 световни фиатни валути през последните 10 години на валутния пазар, но бе изпреварен от Биткойн (BTC).

септември 29, 2023 22:00 2 мин. четене

Биткойн: Края на годината може да е много силен за криптовалутата – ето защо

Крипто трейдърът Майкъл ван де Поуп остава оптимист за представянето на Биткойн (BTC) през следващите месеци, въпреки последните предизвикателства.

септември 29, 2023 13:00 2 мин. четене

Ще успее ли Биткойн да възвърне възходящата си траектория следващия месец?

“Като остави зад гърба си проблемите от 2022 г., Биткойн [BTC] започна 2023 г. с положителна траектория. Той успешно преодоля опасенията, свързани с тенденцията “Rektember”.

септември 29, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.