НАЧАЛО Други

Coinbase обяви значително ново придобиване

март 4, 2023 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase обяви значително ново придобиване

Coinbase обяви придобиването на One River Digital Asset Management (ORDAM), хедж фонд, фокусиран върху криптовалутите.

В блог публикация от 3 март Coinbase заяви, че ORDAM ще бъде трансформиран в Coinbase Asset Management – независим бизнес и изцяло притежавано дъщерно дружество на борсата.

В качеството си на регистриран инвестиционен консултант в Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ ORDAM преди това е приемал инвестиции от Coinbase за разширяване на дейността си.

Според Coinbase придобиването е продиктувано от общия морал на двете фирми, основан на разумното управление на риска, което им позволява успешно да се справят с неотдавнашната пазарна волатилност.

Борсата и ORDAM са силно съгласувани в преследването на възможностите в областта на цифровите активи, като дават приоритет на сигурността и стабилността.

Стъпката се разглежда като значителна стъпка в институционализирането на индустрията на криптовалутите, тъй като Coinbase Asset Management има за цел да предложи на институционалните инвеститори възможности за инвестиции в криптовалути.

С експертизата и опита на ORDAM в инвестиционните стратегии за криптовалути се очаква Coinbase Asset Management да предостави иновативни, сигурни и надеждни инвестиционни решения за криптовалути.

Като част от придобиването Coinbase разкри, че екипът на One River Digital ще се присъедини към борсата. Главният изпълнителен директор Ерик Питърс ще продължи да ръководи фирмата под името Coinbase Asset Management. От борсата заявиха, че преходът ще доведе до минимални смущения в текущите бизнес дейности, което показва плавна интеграция на двете фирми.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предстои икономически срив, бъдете готови – Робърт Кийосаки


Придобиването на ORDAM от Coinbase и стъпката за предлагане на повече инвестиционни възможности на институционалните клиенти вероятно ще затвърди позицията ѝ на лидер в бързо развиващата се криптовалутна индустрия.

Този ход последва съобщението на Coinbase, че вече няма да прави бизнес със Silvergate, банка, която подкрепя криптовалутите, на фона на съобщенията, че тя е разследвана от Министерството на правосъдието на САЩ заради предполагаемото ѝ участие в срива на FTX. Signature Bank вече беше обявена като заместител на институционалните клиентски парични транзакции за първокласните си клиенти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Шефът на Coinbase продава акции на компанията преди предупреждението на SEC

Брайън Армстронг, главен изпълнителен директор на Coinbase, е продавал акции на компанията си от ноември 2022 г. насам, според последните данни, споделени в Twitter от крипто детектива @theirish_man.

март 24, 2023 18:00 2 мин. четене

Binance спря спот търговията поради технически проблем

Binance, най-голямата крипто борса в света, се сблъска с проблеми при спот търговията на своята платформа.

март 24, 2023 15:20 2 мин. четене

Огромният интерес блокира сайта на Arbitrum преди airdrop събитието

Преди събитието за заявяване на ARB токени уебсайтът и блокчейн скенерът на Arbitrum претърпяха прекъсване поради голямото търсене от страна на потребителите.

март 24, 2023 12:15 1 мин. четене

Чарлз Хоскинсън не е съгласен с антикрипто позицията в доклад на Белия дом

Неотдавнашният икономически доклад на Белия дом предизвика полемика в крипто индустрията заради критиката си към дигиталните активи като прекалено спекулативни и лишени от фундаментална стойност.

март 24, 2023 11:00 1 мин. четене