НАЧАЛО Алткойни

Coinbase обмислят добавянето на XRP

декември 8, 2018 10:03 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase обмислят добавянето на XRP

След месеци чакане, най-накрая може да се реализират надеждите и мечтите на XRP инвеститорите - и то в близкото бъдеще.

 Крипто борсата Coinbase потвърдиха, че изследват добавянето на подкрепа за втората по големина криптовалута на своята платформа.


Базираните в Сан Франциско Coinbase съобщиха за този ход в петък, когато разкриха, че ще подкрепят „широк набор от активи“ (повече от 30 бяха изрично споменати) – включително и други големи криптовалути като Cardano (ADA), EOS , NEO и tezos (XTZ).

Инвеститорите на XRP отдавна се оплакват, че тяхната валута не се добавя в Coinbase – най-популярната крипто платформа за начинаещи купувачи, които търгуват в САЩ и много други юрисдикции.

Съобщението следва решението на Coinbase да реконструира процеса на регистрация, което според компанията би позволило подкрепа на много по-широк спектър от крипто активи, въпреки че някои от тях няма да бъдат включени във всички юрисдикции поради местните разпоредби.

Разбира се, „проучването“ не е същото като „включването“ и Coinbase подчерта, че компанията не може да гарантира, че всяка криптовалута, посочена в листата, ще попадне в Coinbase Pro и Coinbase.com. Освен това някои криптовалути могат да получат ограничена подкрепа.

От публикацията:

Добавянето на нови активи изисква значителна проучвателна работа както от техническа гледна точка, така и от гледна точка на съответствието и не можем да гарантираме, че всички активи, които оценяваме, ще бъдат вписани за търговия.

Въпреки това, потвърждението, че Coinbase обмисля и изследва добавянето на XRP към своята платформа, е забележително отклонение от по-рано тази година, когато ръководители на компанията предложиха да добавят всеки актив, за който се смяташе, че има регулаторна яснота.

XRP, подобно на много други криптовалути, е измъчван от обвиненията, че е ценна книга и че блокчейн стартъпа Ripple, с който е тясно свързан, го е издал чрез незаконно предлагане на ценни книжа. Ripple отрича тези твърдения.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини