EOS иконка

EOS EOS

Ранк 43
EOS Цена Калкулатор :
Ранк 43
EOS цена в USD: EOS цена в EUR: EOS цена в BGN:

$4.8

4.8

€4.128

8.091 BGN

0.00007405 BTC

Пазарна капитализация
$4,662,971,001
971,452,292 EOS
ATH
$22.71
% до ATH (373.13%)
24ч Обем
$1,159,190,412
241,498,003 EOS
Крипто в циркулация
971,242,073.264 EOS
Макс : ∞

Какво е EOS

EOS.IO е блокчейн протокол, задвижван от родната си криптовалута EOS. Протоколът емулира повечето атрибути на истински компютър, включително хардуер (CPU и GPU)  за обработка, локална / RAM памет, съхранение на хард диск, като изчислителните ресурси се разпределят поравно между притежателите на EOS.

 

 EOS.IO функционира като платформа за интелигентни договори и децентрализирана операционна система, предназначена за внедряване на децентрализирани приложения в индустриален мащаб. Платформата претендира, че обработва милиони транзакции в секунда като елиминира таксите за тях.

 

Визията на EOS е да се изгради блокчейн платформа за децентрализирани приложения (dApp), която може сигурно и безпроблемно да мащабира до хиляди транзакции в секунда, като същевременно осигурява достъпно изживяване на разработчиците на приложения, предприемачите и потребителите.

 

Те имат за цел да осигурят цялостна операционна система за децентрализирани приложения чрез предоставяне на услуги като удостоверяване на потребителя, облачно съхранение и хостинг на сървъри.

Понастоящем в мрежата EOS има над 100 децентрализирани приложения. За съжаление, липсва активност при тези dApps. Най-активното приложение, PRA CandyBox, има малко над 6000 ежедневно активни потребители. Въпреки това, този брой е значително по-висок от най-популярния dApp на Eтериум - децентрализираната борса IDEX.

 

Освен Ripple (XRP) или Биткойн Кеш (BCH), EOS е продукта, който най-бързо придобива популярност. Критиците твърдят, че проектът е силно централизиран поради прилагането на консенсусен механизъм с делегирано Доказателство за залог (Proof-of-Stake), в който само 21 производители на блокове проверяват транзакциите.

Toкен продажбата на EOS беше единствена по рода си. Тя се проведе цяла година, започвайки от 26 юни 2017 година, с 350 периода на разпространение. В края на всеки период, общият брой на токените, определени за този период, бяха разпределени на вносителите, на базата на сумата в ETH, която са инвестирали.

През това време, повечето от основните борси изброиха EOS токените. Следователно пазарът основно определи цената. Резултатът е една от най-изгодните токен продажби до момента и сериозен растеж на токена в същото време.

 

Самият EOS токен не изпълнява функция. Той е полезен само в това, че разработчиците, които разработват приложения на платформата, трябва да ги използват, за да генерират своите специфични токени за приложения. И приемането на всяко заявление на платформата зависи от гласуването от притежателите на токени.

 

Най-простият начин да закупите EOS е от Binance с USDT, BTC или ETH. Можете да го закупите и на Bitfinex, Huobi, или OKEx, въпреки че процесът може да е малко по-сложен.

EOS Цена в Реално Време

EOS Новини

Проучване сочи към невероятни манипулации зад ICO-то на EOS

Ново проучване разгледа най-голямата продажба на токени в крипто индустрията, като твърди, че е имало манипулации по време на първичното предлагане на монети (ICO) на EOS преди четири години.Изследова...
СЕП. 3, 2021 11:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Block.one трябва да плати $27,5 милиона в делото за ICO

“Block.one вярва, че този иск е без основание и е изпълнен с множество неточности. Приемането на това споразумение обаче ни позволява да фокусираме повече време и енергия върху управлението на нашия б...
ЮНИ. 15, 2021 08:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

EOS остава най-популярната криптовалута в Китай

EOS, блокчейнът, задвижван от алгоритъма за консенсус на обозначено доказателство за залог (DPoS), здраво държи първото място.Двете най-високо класирани криптовалути имат общ индекс от съответно 148,4...
АВГ. 27, 2020 14:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

EOS се сблъсква с потенциално катастрофален проблем

Според ‘Доклада за Блокчейн Разработчици’ на Outlier Ventures, най-големият ICO проект EOS се сблъсква с потенциална криза. В доклада се твърди, че повечето големи протоколи са видели известен...
ЮНИ. 14, 2020 17:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Социалната мрежа подкрепена от EOS обяви старт на бета версия

Voice обяви датата на стартиране на бета в блог публикация.Фирмата също така съобщи, че ще споделя своя напредък с общността. Компанията твърди, че хиляди вече са се регистрирали, за да участват в б...
ДЕК. 11, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ