НАЧАЛО Други

Circle планира да разшири работната си сила с 25% – ето защо

февруари 24, 2023 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Circle планира да разшири работната си сила с 25% – ето защо

Circle, емитентът на стабилната монета USDC, планира да увеличи работната си сила с 25%, въпреки че отмени първото си публично предлагане.

През декември 2022 г. Circle прекрати сделката си за сливане с Concord Acquisition поради пропуснати срокове за подаване на необходимите документи в Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

Преди сделката за сливане Circle набра финансиране в размер на около $400 милиона, с което общото ѝ финансиране достигна $1.1 милиарда. Тези усилия за набиране на средства укрепиха финансовата позиция на Circle на фона на продължаващата криза на ликвидността в индустрията.

Финансовият директор на Circle Джереми Фокс-Грийн потвърди, че компанията ще използва наличните средства, за да инвестира в растеж и в работната си сила. Той заяви, че Circle иска да наеме допълнително 225 работници, което е 25% увеличение спрямо настоящия екип от 900 човека.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Съоснователят на Reddit реализирал 550,000% печалба, чрез Етериум


Circle също така разширява бизнес операциите си отвъд емитирането на стабилни монети до уреждане на сделки с други класове активи, като например акции.

Въпреки че отмени публичното си предлагане, компанията все още планира да излезе на борсата в бъдеще и изчаква по-добри пазарни условия, за да привлече публични инвеститори, като същевременно остане в съответствие с изискванията на регулаторните органи на САЩ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Кристалина Георгиева коментира глобалната икономика на Китайския форум за развитие

На Форума за развитие на Китай през 2023 г. Кристалина Георгиева, управляващ директор на Международния валутен фонд (МВФ) обсъди предизвикателствата пред световната икономика.

март 27, 2023 20:05 2 мин. четене

Венчър капиталистите са оптимистично настроени към европейските крипто стартъпи

Въпреки миналогодишните предизвикателства и сривовете на водещи играчи в индустрията, инвеститорите в рисков капитал подкрепиха стартъпите в крипто пространството.

март 27, 2023 18:00 2 мин. четене

Основателят на Terraform Labs обжалва удълженото му задържане в Черна гора

Съобщава се, че До Куон, съосновател на Terraform Labs, планира да обжалва решението на съда да удължи задържането му в Черна гора.

март 27, 2023 14:20 2 мин. четене

First Citizens Bank придобива всички депозити и кредити на Silicon Valley Bank

Федералната корпорация за депозитно застраховане (FDIC) обяви, че базираната в Северна Каролина First Citizens Bank ще придобие всички депозити и кредити на Silicon Valley Bank.

март 27, 2023 11:00 3 мин. четене