НАЧАЛО Други

Чарлз Хоскинсън се зарече никога повече да не коментира XRP и Ripple

декември 18, 2022 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чарлз Хоскинсън се зарече никога повече да не коментира XRP и Ripple

Основателят на Cardano (ADA) Чарлз Хоскинсън заяви, че повече няма да говори за Ripple и криптовалутата на компанията XRP, като се позова на нападки от страна на общността.

Според Хоскинсън атаките са се появили от позицията му по текущото дело на Ripple и Комисията по ценни книжа и борси (SEC), където той е обвинен в заговор с регулатора, заяви той по време на уебкаст на 16 декември.

В тази насока Хоскинсън по-рано заяви, че източници, близки до въпроса, са го информирали, че делото ще приключи на 15 декември. Срокът обаче не е бил постигнат, като Хоскинсън отбелязва, че отново е бил подложен на нападки от страна на XRP общността, обвинявайки го, че е лъжец.

Хоскинсън, който е и съосновател на Етериум (ETH), отбеляза, че атаките са неоснователни и той е на страната на Ripple.

Той заяви, че с течение на годините общуването с общността на XRP е станало истинско предизвикателство, поради което е взел решение да спре да говори за проекта като цяло.

Обвиниха ме, че лъжа […] Не знам как да взаимодействам с общността на XRP, мисля, че изказванията ми в миналото са били много премерени и подкрепящи.

Хоскинсън също така добави:

Така че, занапред няма да отговарям на никакви въпроси за XRP при никакви обстоятелства. Няма да споменавам проекта; изобщо няма да говоря за нищо, което се случва, след като има решение по делото XRP. Дори няма да обсъждам това, ако ме попитат в бъдеще – просто ще кажа „без коментар“.

Хоскинсън за подкрепата към Ripple

Хоскинсън заяви, че е подкрепял инициативата на Ripple за популяризиране на сектора на криптовалутите и му е омръзнало да обира критиките всеки път, когато коментира XRP.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Касапница на пазарите – топ криптовалутите отчитат значителни загуби


В същото време той посочи, че конспиративните теории, свързани с участието му в случая, са „безсмислени“, като отбеляза, че е време ангажиментът му по отношение на XRP да приключи.

Струва си да се спомене, че общността на XRP постоянно атакува Хоскисън, след като отбеляза, че делото на SEC е в ход поради липсата на ясни правила в криптосектора, като същевременно поддържаше тезата, че токенът не е ценна книга.

Междувременно, както XRP, така и SEC са направили окончателни изявления, докато правните експерти продължават да прогнозират възможния изход от делото.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Закупилите NFT на Porsche могат да ги върнат в срок от 14 дни

Porsche създаде прецедент в сферата на NFT с включването на 14-дневен срок за връщане в условията на дебютната си колекция.

януари 28, 2023 11:00 2 мин. четене

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене