НАЧАЛО Други

Ето кога може да приключи делото между Ripple и SEC

12.10.2022 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога може да приключи делото между Ripple и SEC

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус заяви пред аудиторията на конференцията DC Fintech Week във Вашингтон, че делото на SEC срещу неговата компания ще бъде решено през първата половина на 2023 г.

Смятам, че до средата на ноември то ще бъде изцяло представено пред съдията. Федералните съдии работят със собствено темпо… Много е трудно да се предвиди“, каза той.

Оптимистично погледнато, искът може да бъде решен в рамките на следващите три или четири месеца, казва Гарлингхаус. Той обаче не изключва възможността, че това може да отнеме повече време.

Ripple може да обмисли споразумение със SEC

Гарлингхаус също така заяви, че Ripple може да обмисли споразумение със SEC, но подчерта, че XRP не трябва да се признава като ценна книга, за да може това да се случи.

Възможността за споразумение трябва да започне с идеята, че XRP вече е ценна книга.

Въпреки това, тъй като шефът на SEC разглежда по-голямата част от крипто токените като “ценни книжа”, това създава “главоблъсканица” за това как да се стигне до сетълмент.

Последиците за съдебното дело

Гарлингхаус припомни как много от членовете на индустрията са се подиграли на предупреждението на Ripple за значителните последици от съдебното дело за целия крипто сектор. Той обаче твърди, че това вече не е така.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: XRP: Чарлз Хоскинсън притеснен ако SEC определи актива като ценна книга


Днес мисля, че всички признават колко важно е това за САЩ и за лидерството на САЩ около крипто. Очевидно това е дело, което е от значение за всички.

Ripple и SEC подадоха молби за съкратено съдебно решение през септември, за да не се стига до съдебен процес. “Смятаме, че законът е много ясен“, каза Гарлингхаус.

Речта на Хинман

Главният изпълнителен директор на Ripple заяви, че съдът е наредил на SEC да предаде документи, свързани с прословутата “реч за Етериум” на бившия високопоставен служител Уилям Хинман.

Той подчерта, че на регулатора е било казано да ги предаде шест различни пъти като отправи въпроса:

Какво има в тези бележки, което те са толкова ангажирани да не споделят със света?

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Фондовият пазар ще продължи бичия си пазар ако съдим по историята

Според неотдавнашен анализ на Ned Davis Research (NDR) настоящата възходяща тенденция в цените на акциите продължава само 344 дни.

29.02.2024 20:00 1 мин. четене

БРИКС: Отношенията между Русия и Бразилия ще разширят значително влиянието на съюза

По време на 12-ата сесия на Междуправителствената руско-бразилска комисия за търговско-икономическо, научно и техническо сътрудничество се случиха важни събития, които отбелязаха значителен напредък в руско-бразилските отношения.

29.02.2024 19:00 2 мин. четене

Как войната в между Израел и Хамас се отразява на икономиката на Египет

Конфликтът между Израел и Газа има дълбоки икономически последици за Египет, като засилва и без това несигурното състояние на икономиката му.

29.02.2024 16:00 2 мин. четене

Биткойн ETF е само началото според създателя на Chainlink (LINK)

Сергей Назаров, създател на Chainlink (LINK), смята, че неотдавнашното въвеждане на спот Биткойн (BTC) борсово търгуваните фондове (ETF), е ключов момент за индустрията, който може да доведе до значителен приток на капитали от световния финансов сектор.

29.02.2024 14:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.