НАЧАЛО Алткойни

Chainlink (LINK) стремглаво се насочва към топ 10 на криптовалутите

03.02.2024 13:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink (LINK) стремглаво се насочва към топ 10 на криптовалутите

Криптовалутата Chainlink (LINK) отбеляза забележителен ръст от 9%, като изпревари относително стабилния Tron (TRX) и предизвика дискусии относно потенциалното ѝ изкачване в топ 10 на криптовалутите по пазарна капитализация.

Цената на LINK достигна $18.45, което изстреля пазарната ѝ капитализация над $10 милиарда. За разлика от нея, скромните печалби на TRON трудно успяват да поддържат темпото.

Биткойн (BTC), водещата криптовалута, показа незначителна 24-часова промяна, но демонстрира положителни седмични резултати, което показва устойчиво, но постепенно нарастване на доверието на инвеститорите. Етериум (ETH), втората по големина криптовалута, отбеляза незначителен спад през изминалото денонощие, но запазва оптимистична траектория през седмицата.

Както BNB, така и Solana (SOL) отбелязват положителна възвръщаемост за седмицата, което предполага потенциално очакване за растеж сред алтернативните монети. От друга страна, значителният седмичен спад на XRP поражда опасения относно непосредствените ѝ перспективи на волатилния пазар, изострени от сериозен хак, засегнал съоснователя ѝ Крис Ларсен.

Токенът LINK на Chainlink достигна 22-месечен връх от $18, сигнализирайки за приключването на тримесечен период на консолидация и потенциално проправяйки пътя за устойчива възходяща тенденция. Пазарните анализатори подчертават устойчивостта на LINK, особено при изпреварването на основните играчи като Биткойн и Етериум.

Chainlink също така се превърна в ключов компонент на крипто инфраструктурата, улеснявайки връзката на блокчейн с важни външни данни чрез своите оракули. Тази ключова роля подчертава потенциала ѝ за по-нататъшен растеж, като някои анализатори прогнозират, че пазарната стойност на токенизираните активи ще достигне $16 трилиона до 2030 г.

Забележителните стратегически интеграции, като тези с платформи като Scroll, допълнително затвърждават позицията на Chainlink на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin: Китовете се активизират, изпращайки десетки милиони към топ крипто борсите

Whale Alert, известна компания за проследяване на значителни движения на криптовалути, идентифицира близо дузина значителни трансакции с Dogecoin на Coinbase, водещата американска борса за криптовалути.

05.03.2024 10:00 2 мин. четене

Цената на тази меме криптовалута може сериозно да се срине тази седмица

Pepe (PEPE) се превърна в отличник на пазара на криптовалути, като отбеляза значителни печалби както на дневна, така и на седмична база.

05.03.2024 7:00 2 мин. четене

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.