НАЧАЛО Алткойни

Етериум на ръба на огромен пробив според един от най-големите крипто анализатори

03.02.2024 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум на ръба на огромен пробив според един от най-големите крипто анализатори

Познат анализатор и търговец на криптовалути предположи, че Етериум (ETH) е готов за значителен пробив. Майкъл ван де Поуп, очерта три основни причини, подкрепящи убеждението му, че ETH може да преживее скок от над 70% спрямо сегашната си стойност.

Ван де Поуп очаква, че завършването на предстоящия основен ъпгрейд на ETH, известен като Dencun, ще допринесе за повишаване на стойността на токена. Dencun има за цел да намали транзакционните разходи за проектите от втори слой и да реши проблемите с мащабируемостта.

Трейдърът идентифицира допълнителни катализатори, включително потенциалното въвеждане на спот борсово търгувани фондове (ETF) за ETH и пренасочването на печалби от Биткойн (BTC) към ETH след априлското халвинг събитие на флагманската криптовалута.

Според Ван де Поуп, Етериум все още е на път да достигне $3,500-$4,000 през следващите три-шест месеца.

Анализирайки графиката си, трейдърът заяви, че Етериум формира бичи модел с по-високи ниски цени и потенциално може да превърне ключовото ниво от $2,336 в подкрепа.

В перспектива анализаторът прогнозира, че Биткойн ще преживее рали до $51,000 преди халвинг събитието, последвано от корекция до ниския диапазон от $40,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Как се копае Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза значителен скок в цената си, като през последните 24 часа тя нарасна с 15% и премина границата от $0.1, търгувайки се за около $0.11 към момента на писане на статията, което доведе до печалби за над 70% от притежателите ѝ.

28.02.2024 20:19 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.