НАЧАЛО Блокчейн

Chainlink (LINK) доминира RWA сектора по активност на разработчиците

10.05.2024 2:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink (LINK) доминира RWA сектора по активност на разработчиците

Неотдавнашен доклад от фирмата за блокчейн анализи Santiment хвърля светлина върху забележителното представяне на един крипто проект, особено в сектора на активите от реалния свят (RWA), където дейността по разработките е водеща.

Докладът подчертава, че Chainlink (LINK), блокчейн оракул, доминира на сцената за разработка, като GitHub е свидетел на бурна дейност, въртяща се около този проект.

Надминавайки най-близкия си конкурент, Synthetix (SNX), с повече от два пъти повече дейност по разработките, Chainlink се очертава като безспорен лидер на тази арена.

Анализът на Santiment, който оценява уникалните приноси на GitHub през последния месец, подчертава командващата позиция на Chainlink, сигнализирайки за стабилно увеличение от 2.49 пъти в ежедневната дейност за разработка в сравнение със Synthetix.

Сегментът на RWA, според доклада, е свидетел на значително сцепление, като Chainlink е начело.

Класацията, предоставена от Santiment, разкрива най-добрите активи в реалния свят в крипто пейзажа въз основа на показатели за развитие.

Chainlink си осигурява първото място, следвано от Synthetix.io, Centrifuge (CFG), Dusk (DUSK), Oraichain (ORAI), Creditcoin (CTC), IX Swap (IXS), Maker (MKR), Polymesh Network (POLYX) и Reserve Rights (RSR), съответно.

Освен това Santiment отбелязва забележителното представяне на Tellor (TRB) този месец, като неговият роден актив надминава много други дигитални аналози.

Докладът подчертава удвояването на пазарната капитализация на Tellor от началото на май, придружено от забележими пикове в транзакциите с китове и активността на адресите, намеквайки за потенциален възходящ тренд за TRB.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Крипто проект влиза в ново партньорство с Google Cloud

Фондацията Fantom влезе в стратегически съюз с Google Cloud, за да насърчи растежа на децентрализирани приложения (dApps) на своята платформа.

29.05.2024 14:30 1 мин. четене

Binance временно ще спре депозитите и тегленията на Етериум – ето кога

Binance наскоро разкри плановете си за кратка пауза в депозитите и тегленията в мрежата на Етериум.

28.05.2024 18:30 1 мин. четене

Ето кои са най-разработваните криптовалути в блокчейна BNB Chain

Компания за блокчейн анализи Santiment, публикува информация за алткойните, които привличат голям интерес от страна на разработчиците в BNB Chain – блокчейн мрежата на Binance.

27.05.2024 13:36 1 мин. четене

Terra Luna Classic се насочва към следващата си голяма актуализация

Genuine Labs, екипът за разработка зад Terra Luna Classic, представи предложение за надграждане v3.0.1, което включва значителни актуализации като SDK 47.

27.05.2024 12:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.